3 Οκτ 2013

Η 2WENTYS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Μετάφραση από το travelmole.com
Ενα κομμάτι του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI, η εταιρεία 2wentys που ειδικεύεται στον νεανικό τουρισμό έχει ξεκινήσει μία σειρά από προωθήσεις για ειδικά πακέτα τουρισμού στα Ισπανικά θέρετρα Ibiza και Magalug κάτω από τη διακριτική ονομασία 2wentys Max.
Το νέο αυτό τουριστικό πακέτο διαφημίζεται ως "μοναδικό πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως" σε ειδικά καταλύματα που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε κεντρικά μπαρ και κλαμπ διασκέδασης.
Επίσης οι ξεναγοί θα προσφέρουν πάρτι στις πισίνες των καταλυμάτων για αυτούς που θέλουν την απόλυτη διασκέδαση. Στα πάρτι αυτά θα συμμετέχουν κορυφαίοι Djs και θα δίνονται άφθονα αλκοολούχα ποτά.
Σε αυτά τα καταλύματα της 2wentys Max οι νεαροί τουρίστες θα απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο internet και θα γίνονται καθημερινά ημερήσια πάρτι με κατανάλωση αλκοόλ πριν την βραδινή έξοδο σε κλαμπ.
Επίσης η TUI μέσω της 2wentys καθιερώνει ειδικά πακέτα για τους νεαρούς που ταξιδεύουν σε "αμαρτωλούς" προορισμούς για πρώτη φορά ενώ θα υπάρχουν και ταξίδια-αστραπή κάθε Σαββατοκύριακο για τον Μάιο και τον Οκτώβριο του 2014 για τα θέρετρα Fiesta Sahara και Magaluf.
Για τις ομαδικές κρατήσεις σε αυτά τα πακέτα η TUI δίνει τη δυνατότητα αλλαγής των ονομάτων των ταξιδιωτών μέχρι την τελευταία στιγμή, να γίνεται πληρωμή κόστος ανά άτομο ξεχωριστά όπω2ς και επίσης δωρεάν διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα καταλύματα.
Για το καλοκαίρι του 2014 η 2wentys θα επιστρέψει σε θέρετρα όπως Φαληράκι, Playa de Las Americas, Τενερίφη ενώ νέα καταλύματα προστίθενται στους γνωστούς προορισμούς της εταιρείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

a οraia na etoimastoyme gia polemo an einai

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...