2 Νοε 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ


Μετά από πρωτοβουλία του επιχειρηματία κ. Διαμαντή Σωτηράκη στην πλατεία Καλυθιών βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα μέλη του Γερμανικού Μουσικού Συλλόγου Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ. Ο σύλλογος με έδρα το Λεβερκούζεν εκπροσωπεί την αγάπη των Γερμανών για την Ελλάδα και τα μέλη του τραγουδούν δικά μας τραγούδια σε άπταιστη ελληνική γλώσσα. Η Γερμανική χωρωδία με την ελληνική ψυχή εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν στην πλατεία και το χειροκρότημα μετά από κάθε τραγούδι ήταν έντονο. Το εντυπωσιακό είναι ότι τραγούδησαν και ένα παλιό Καλυθενό τραγούδι όπως το διδάχθηκαν από τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Καλυθιών κ. Γιώργο Μαλωίνα.
Να σημειωθεί ότι πέρα από τα ελληνικά τραγούδια οι φίλοι Γερμανοί παρακολουθούν και μαθήματα παραδοσιακών ελληνικών χορών.
Μετά το τέλος της μουσικής παράστασης εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών κ. Αντωνάς τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Διαμαντή.
Με τις ενέργειες σου δείχνεις στους μικρότερους τους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσουμε.
ΓΚ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...