13 Φεβ 2014

ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ, ΝΕΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

βίντεο: rodostv.gr

Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Απόλλων Καλυθιών έμεινε μακριά από τη νίκη. Μετά τις ήττες από Αντίμαχο (εντός), Διαγόρα και Κλεάνθη (εκτός) η ομάδα μας δεν μπορέσε να νικήσει ούτε τον ουραγό Ευαγόρα στις Καλυθιές στα πλαίσια της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Τετάρτη.
Παρά την επιστροφή των Μαυρομούστακου-Δημητρά ο Απόλλων δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα των Καλυθιών.
Ο Απόλλων έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.
Πάντως για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας αδικήθηκε από τη διαιτησία. Στο 17' ο τερματοφύλακας του Ευαγόρα ανατρέπει καθαρά τον Παπανικολάου αλλά ο διαιτητής Χαρισμανίδης αρνήθηκε να υποδείξει το πέναλτι. Οπως φαίνεται στο βίντεο του rodostv.gr ο Παπανικολάου περνάει την μπάλα και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας φανερά τον σπρώχνει. Σε καμία περίπτωση ο τερματοφύλακας δεν κάνει κίνηση για να αποκρούσει την μπάλα αλλά για να εμποδίσει τον επιθετικό του Απόλλωνα. Το παιχνίδι τελείωσε σε κλίμα έντασης με τους παράγοντες του Απόλλωνα να τα "ψάλλουν" στον κακό διαιτητή.
Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος η βαθμολογία στον 1ο όμιλο έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1. Ιάλυσος 42
2. ΑΕΡΑ 42
3. Διαγόρα 38
4. Απόλλων Καλ. 34
5. Κλεάνθης 28.
O Απόλλων πρέπει να παραμείνει στην 4η θέση για να αγωνιστεί στα play off.
Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 3.00 μ.μ.) ο Απόλλων έχει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, στ' Αφάντου κόντρα στον τοπικό ΑΕΡΑ.
Χθες ο προπονητής Κώστας Καμπούρης χρησιμοποίησε τους:  Κουφάλης, Σαββούλης, Κίτσος, Στάθης (46΄ Πιέρο), Ταντίκης (61΄ Φυλακούρης), Κυρίτσης, Σκόρπος, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Τσαλίκης (70΄ Κιόττος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...