18 Φεβ 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΔΟΙ





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
Πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου λίγο πριν την διασταύρωση για Φαληράκι. Οι δύο αυτοί κάδοι απορριμμάτων που βλέπετε στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος ,κάθε χειμώνα, προστατεύουν τους χιλιάδες οδηγούς από τα λιμνάζοντα νερά της βροχής, το ότι υπάρχουν ακόμα και δεν έγινε κανένα ατύχημα, είναι πραγματικό θαύμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε,να δουμε το δασος κι οχι ενα μονο δενδρο,ειναι ενας καδος και οχι δυο οπως για εμφαση αναφερεις,οντως ειναι πολυ επικυνδινο σημειο.
Καλο ειναι να λεμε ο,τι στραβο ειναι προς διωρθωση και ευγε σου,ομως για το οτι σχεδον στο ιδιο σημειο προ λιγων ημερων καηκαν ολοσχερως δυο καδοι, η οτι οι περισσοτεροι καδοι ειναι σπασμενοι δεν ανεφερε καποιος κατι ...
Καλη μερα σε ολους και να μαστε ολοι καλα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕΚΤΑΡΙΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΔΕΞΙΑ.
ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΝΟΗΣ!!!!!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...