4 Μαρ 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για τις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ονοματολογία. Για το χωριό μας έχει γίνει γνωστό πως ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φλεβάρης θα είναι υποψήφιοι για το δήμο Ροδίων με το ψηφοδέλτιο του δικηγόρου Στράτου Καρίκη. Επίσης έγινε γνωστό πως ο ιατρός Θωμάς Σωτρίλλης μετακομίζει από τον δήμο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς θα είναι υποψήφιος στην παράταξη Χατζημάρκου.



Πηγή: www.dimokratiki.gr
Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι ο “αρραβώνας” του κ. Στέργου Στάγκα και των υποψηφίων της παράταξης “Η Ρόδος Μπροστά” από την Ιαλυσό με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο, περνά… κρίση. Ο κ. Στάγκας φέρεται να δέχεται πιέσεις από τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας κ. Γ. Ιατρίδη να μην συνταχθεί με τον κ. Χατζηδιάκο, προειδοποιώντας μάλιστα ότι δεν θα τον στηρίξει διότι στον ίδιο συνδυασμό μετέχει ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα η είδηση απο οποία οπτική γωνία τη δεις. Απο τη μια ο Ιατρίδης πανίσχυρος κάποτε φοβάται το Βασίλη και απο την άλλη ο Βασίλης που πόσο ανέβηκε στην υπόληψη μετα απο αυτό.
Κρατά γερά Βασίλη

Ανώνυμος είπε...

ολοι παιδια του μεροκάματου φτωχοπαιδα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...