11 Απρ 2014

ΡΩΣΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ


Δεντροφύτευση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Καλυθιών πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 16 νέα ζευγάρια από την Ρωσία που βρίσκονται στη Ρόδο στα πλαίσια προγράμματος προώθησης του τουρισμού στην αχανή χώρα. Η δεντροφύτευση πικροδαφνών έγινε έξω από τον χώρο του μοναστηριού της Αναλήψεως. Οι πικροδάφνες επιλέχθηκαν από τους γεωπόνους επειδή δεν τρώγονται από τα αδέσποτα κατσίκια που υπάρχουν κατά δεκάδες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.
Η δεντροφύτευση βιντεοσκοπήθηκε από συνεργείο που καλύπτει τις δραστηριότητες των Ρώσων επισκεπτών. 

Τα ζευγάρια αυτά αφίχθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και διαμένουν στο ξενοδοχείο Mitsis Alila επί της Λεωφόρου Καλλιθέας του γνωστού επιχειρηματία κυρίου Κωνσταντίνου Μήτση.
Επέλεξαν το πανέμορφο νησί μας είτε για να τελέσουν το γάμο τους, είτε για να ανανεώσουν τους όρκους τους είτε για να πραγματοποιήσουν ως νιόπαντροι το μήνα του μέλιτος. Η συμβολική τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Mitsis Alila και ακολούθησε δεξίωση προς τιμή τους.
Θα παραμείνουν στη Ρόδο μέχρι και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και θα αναχωρήσουν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 για την πατρίδα τους. Το συγκεκριμένο group πρακτορεύεται το τουριστικό πρακτορείο Le Grand Travel της κυρίας Φωτούλας Σαπουνάκη που συνεργάζεται με το πρακτορείο Labirint Travel στη Μόσχα της κυρίας Tatiana Zotova.
Σύμφωνα με το Διευθυντή Προορισμού του Τουριστικού Πρακτορείου κύριο Κωνσταντίνο Κονξίδη, «ο βασικός στόχος του συγκεκριμένου project είναι η καθιέρωση του τουρισμού γάμων στη Ρόδο. Θέλουμε όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους στη χώρα μας να επιλέγουν τη Ρόδο για να το πράξουν».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται τόση διαφήμιση σ' αυτό το αρθρο, στο ξενοδοχείο του Μήτση;

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα τα ποτιζει τωρα?

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...