23 Σεπ 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Στην μάχη του νέου πρωταθλήματος Α' Δωδεκανήσου ρίχνεται την προσεχή Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων Καλυθιών υποδεχόμενος την Ασπίδα Σαλάκου (ώρα έναρξης 16.45, γήπεδο Καλυθιών).
 Ο φετινός Απόλλων αποδυναμώθηκε την μεταγραφική περίοδο αφού αποχώρησαν βασικά στελέχη όπως Φυλακούρης, Σκόρπος, Μαυρομούστακος και αντικαταστάθηκαν κυρίως από νέους ποδοσφαιριστές. Ο νέος προπονητής Σταμάτης Μοσκιού θα έχει δύσκολο έργο κάτι που φάνηκε από τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.
Στο τελευταίο δυνατό φιλικό με τον ΑΕΡΑστις Καλυθιές (ισοπαλία 1-1)( χρησιμοποιήθηκαν οι εξής: Απόλλωνας Καλυθιών (Σταμάτης Μοσκιού): Χρυσανθής, Μοσχιδιού, Παπαδόπουλος, Μιχαλάς, Αρνίταλης, Δανάς, Παπανθύμου, Κουφάλης, Σαββούλης, Τσαγκάρης, Ταντίκης
Έπαιξαν και οι: Στάθης, Τσαλίκης, Σταυρής,  Κεπέρης, Ηλίας, Κώστας. Να σημειωθεί ότι για επαγγελματικούς λόγους ο αμυντικός Κίτσος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον παλαίμαχο Νίκο Ταχραμάνη ζητάει από τον κόσμο να ενισχύσει τη νέα ομάδα ώστε με όπλο τη δυνατή έδρα ο Απόλλων, αρχικά, να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία (υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες) και στην συνέχεια να έχει αξιοπρεπή παρουσία κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.



* Ο Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ:
1. TO ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΙΜΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.
2. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, KΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ.
 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ .
ΤΟ.Δ.Σ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωραία θα φαμε και σουβλακια

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...