22 Σεπ 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

Νέα εποχή ξημέρωσε στο δήμο Ροδίων μετά την ανάληψη της ευθύνης από τον νέο Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.
Οι Καλυθενοί εκλεγμένοι, με την πλειοψηφία, δημοτικοί σύμβουλοι ανέλαβαν σημαντικά πόστα από τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την βελτίωση της εικόνας στην τουριστική περιοχή Φαληρακίου αλλά και της καθημερινότητας στον οικισμό των Καλυθιών.
Ο Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου ορίστηκε αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Υποδομών ενώ θα έχει και την ευθύνη για τους τομείς Συγκοινωνιών, Οδοποιίας και Τεχνικών Εργων. Παράλληλα θα είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ).
Ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής ανέλαβε εντεταλμένος σε θέματα πρασίνου και εμφάνιση πόλης.
Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σταυρής ορίστηκε εντεταλμένος στα θέματα εύρυθμης λειτουργίας και εμφάνισης παραλιών.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαρίκας είναι εντεταλμένος σε θέματα συγκοινωνιών - μεταφορών ενώ θα αναλάβει αντιπρόεδρος στον συγκοινωνιακό φορέα ΡΟΔΑ.
Το στοίχημα για τις Καλυθιές, αλλά και γενικότερα για ολόκληρο το νησί είναι να δοθούν σημαντικές αρμοδιότητες και πόροι στα τοπικά συμβούλια ώστε να λειτουργούν χωρίς προβλήματα θέματα όπως καθαριότητα, προμήθεια υλικών κτλ. Το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών με επικεφαλής τον Μιχάλη Καφετζή έχει ξεκινήσει τις καθημερινές παρεμβάσεις σε πολλά θέματα έχοντας συνεργασία με τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού.
Σε επίπεδο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Καλυθενός ιατρός Θωμάς Σωτρίλλης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ ο δικηγόρος Γιάννης Φλεβάρης ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης με αντικείμενο την Ενέργεια, τη Βιομηχανία και τους Φυσικούς Πόρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...