27 Δεκ 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε η βράβευση της μαθήτριας της Δ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, Κόκκαλη Αικατερίνη, στις Πηγές Καλλιθέας.
Η μαθήτρια πήρε το πρώτο βραβείο συμμετοχής στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσαν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου Μ.Α.Ε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2014 -2015 των Πηγών Καλλιθέας. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στις ιαματικές πηγές Καλλιθέας Ρόδου. Η ζωγραφιά της με τίτλο "Η μαγεία των Χριστουγέννων" τυπώθηκε στο εξώφυλλο του εντύπου με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. 
Συγχαρητήρια στη μαθήτρια!!!
* Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ανακοινώθηκε η νέα σύνθεσή του:

Πρόεδρος: ΓΑΛΑΤΑ-ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ         
Αντιπρόεδρος: ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΟΥ     
Γραμματέας: ΨΙΜΟΥΛΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ      
Ταμίας: ΜΟΣΧΗΔΙΟΥ-ΣΚΑΡΤΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Μέλη: ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΘΑΡΡΕΝΟΣ, ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΕΛΛΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αναπληρωματικά μέλη:, ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Στη Σχολική Επιτροπή Δήμου Ρόδου αποφασίσθηκε να εκπροσωπείται από την Μοσχηδιού-Σκαρτάδου Ειρήνη
·        Την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, ώρα 17.30, θα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Όλοι οι γονείς μπορούν να παρευρίσκονται, είτε για να υποβάλουν κάποιες προτάσεις, είτε για να εκφράσουν κάποιον προβληματισμό τους.

Χαιρετισμός στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σ Καλυθιών.
Εμείς οι εκπαιδευτικοί του 2ου  Δ.Σ. Καλυθιών, χαιρετίζουμε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, και ευχόμαστε καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που καλείται να επιτελέσει στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης και να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του απερχόμενου Δ.Σ, με τη διαβεβαίωση ότι  θα προσπαθήσουμε  να είμαστε δίπλα του, όποτε μας χρειαστεί.
Τη δύσκολη αυτή περίοδο με τα πολλά και σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, η δημόσια παιδεία και το Σχολείο μας, η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των Γονέων & Κηδεμόνων είναι εξαιρετικά απαραίτητη.
Το σχολείο μάς χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!
Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...