15 Δεκ 2022

ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


Για άλλη μία χρονιά η Φιλαρμονική Καλυθιών αντιπροσωπεύει επάξια τον τόπο μας και αποδεικνύει ότι στις Καλυθιές υπάρχει σημαντική μουσική παράδοση.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο μαέστρος Γιώργος Μαλωίνας και οι μουσικοί συμμετείχαν σε εορταστικές εκδηλώσεις στο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα. Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μάγεψαν μικρούς και μεγάλους στη γιορτή του νηπιαγωγείου Ιαλυσού. 
Το Σάββατο η Φιλάρμονική Καλυθιών θα ταξιδέψει στην Σύμη, προσκεκλημένη του οικείου Δήμου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για το άναμμα του Χριστουγενιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Γυαλού.
Με ελάχιστη στήριξη από τον κεντρικό Δήμο Ρόδου και λίγες χορηγίες από επιχειρηματίες της περιοχής μας ο Γιώργος Μαλωίνας διατηρεί ενεργή τη Φιλαρμονική Καλυθιών και προσφέρει κάθε χρόνο σημαντικό πολιτιστικό έργο με δωρεάν μαθήματα μουσικής σε μικρά παιδιά. 
Η Φιλαρμονική Καλυθιών εξάγει τον μουσικό πολιτισμό του τόπου μας και αποτελεί το φωτεινό αστέρι που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να διατηρηθεί λαμπερό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...