14 Δεκ 2022

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ


Σοβαρές ενδείξεις υποχώρησης του οδοστρώματος καταγράφονται στη διαδρομή από το γήπεδο Καλυθιών έως το ελαιουργείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Σε αρκετά σημεία ο δρόμος υποχωρεί προκαλώντας αλλοιώσεις στις σχεδιασμένες κλίσεις και προκαλώντας προβλήματα στην ασφαλή οδήγηση. Πρέπει, πριν μεγιστοποιηθεί το πρόβλημα, να γίνει αυτοψία και μετρήσεις από μηχανικούς για να παρθεί απόφαση εάν υπάρχει η δυνατότητα τεχνικών παρεμβάσεων. 
Αθλιο και επικίνδυνο οδόστρωμα υπάρχει και άλλα σημεία της περιοχής μας όπως ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί από την παιδική χαρά προς την Αγία Παρασκευή. Οι πολιτικοί προσπαθούν να πείσουν την τοπική κοινωνία ότι το νησί έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο αλλά η πραγματικότητα με τις λακκούβες και τους δρόμους καρμανιόλα είναι αμείλικτη.  Ακόμη και κεντρικοί δρόμοι στους οποίους γίνονται παρεμβάσεις διαθέτουν πολλά σημεία που χρειάζονται άμεσα ξήλωμα και φτιάξιμο από μηδενική βάση.




Το blog εντόπισε δύο τουλάχιστον σημεία από την καντίνα στο Πέραμα έως την στροφή για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που τα χώματα δίπλα στον δρόμο υποχωρούν από τα νερά της βροχής. Οι φωτογραφίες και το βίντεο αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος. Τα συγκεκριμένα σημεία δέχονται επιβαρύνσεις από τα βαριά οχήματα που κατευθύνονται στο ελαιουργείο και τη μονάδα ανακύκλωσης οικοδομικών υλικών αλλά και τα ογκώδη στρατιωτικά οχήματα με κατεύθυνση προς και από το γειτονικό χωριό της Ψίνθου. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...