19 Σεπ 2008

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΘΗΣ




Δύο περιστατικά με μεθυσμένους τουρίστες καταγράφηκαν χθες βράδυ στη Φαληράκι, στην εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου.
Νεαρή Αγγλίδα έπεσε στο κενό στο ποταμάκι που διασχίζει τη Ρόδου - Λίνδου και χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική για να ανασυρθεί. Ευτυχώς γλίτωσε με κάποιες γρατζουνιές και μόλωπες σ' όλο το σώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μεθυσμένοι και προσπάθησε να περπατήσει στον μαύρο σωλήνα που μεταφέρει λύματα στον βιολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό.
Λίγα μέτρα παρακάτω ένας τουρίστας, λιώμα στο μεθύσι, έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να κάνει εμετούς με αίματα. Ειδοποιήθηκε νέο ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Και τα δύο περιστατικά συνέβησαν την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο και οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο μεθυσμένος και η μεθυσμένη να ήταν φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...