19 Σεπ 2008

EΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ



Τοποθεσία: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ωρες: 11.30 με 14.30

Admission: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, o Δήμος Καλλιθέας θα είναι ανοικτός στο κοινό και ιδιαίτερα στη νέα γενιά στις 15 Οκτωβρίου κατα τη διάρκεια της "ανοιχτή ημέρας" που θα οργανωθεί.
Οι "ανοιχτές ημέρες" open days δίνουν την ευκαιρία να παρέχονται πληροφορίες στους πολίτες, να γίνονται συναντήσεις και συζητήσεις.
Η ενημέρωση των πολιτών για τις τοπικές αρχές, το modus operandi, οι λειτουργίες και τρόποι συμμετοχής τους είναι τα θέματα στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση.

Θα χρησιμοποιηθούν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας όπως: πίνακες ανακοινώσεων, έντυπα, καθώς και παρουσιάσεις με Video ή και Power Point.
Επικοινωνία: Κατερίνα Τσακμακίδου
Τηλέφωνο: 2241060629
Φαχ: 2241087768
Website URL: http://www.coe.int/t/congress/demoweek

ΣΧΟΛΙΟ: Εκεί στο δήμο έχουν πάρα πολύ πλάκα. Αλλη ανακοίνωση έχει το ένα site (www.kalithea.gr) και άλλη το άλλο (www.kalithea.gov.gr). Στο ένα γίνεται λόγος για μία ημέρα επαφής για τους δημότες και στο άλλο για μία ολόκληρη εβδομάδα. Βρείτε τα μεταξύ σας να μην μπερδευόμαστε και εμείς... Οσο για το modus operandi είναι όλα τα λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...