21 Οκτ 2011

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΥΛΛΑΚΗΣ

Και ο δημοτικός σύμβουλος από τα Κοσκινού Βασίλης Ψυλλάκης εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόθεση του δημάρχου κ. Κουσουρνά για δημιουργία καταυλισμού τσιγγάνων στο βουνό Λούκα.
Σήμερα στο ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ αναφέρονται τα εξής:
"Αντίθετος με τη δημιουργία καταυλισμού των τσιγγάνων είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ψυλλάκης ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την απόφαση αν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο. "Αν και δεν κλήθηκα να παραστώ στην έκτακτη συνεδρίαση, εντούτοις συμφωνώ με τους κατοίκους στο ότι δεν πρέπει να γίνει καταυλισμός. Θα πρέπει να γίνει καταγραφή των μονίμων κατοίκων ΡΟΜΑ και σε κάθε δημοτική κοινότητα να εγκατασταθούν μία έως δύο οικογένειες. Είμαι αντίθετος με την γκετοποίηση και δεν πρόκειται να συναινέσω στην απόφαση της δημοτικής αρχής. Ο Γ. Ιατρίδης και ο Γ. Χατζημάρκος εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτκές σκοπιμότητες, σπρώχνοντας τον κόσμο να ξεσηκωθεί. Είναι άδικο να βάλλουν όλοι εναντίον του δημάρχου, διότι πρόκειται για πρόταση η οποία δεν θα εφαρμοστεί αν δεν υπάρχει συναίνεση της τοπικής κοινωνίας και ο δήμαρχος το έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής. Που ήταν ο Γ. Ιατρίδης όταν όλες οι οχλούσες δραστηριότητες μεταφέρθηκαν στο δήμο Καλλιθέας; Γιατί δεν μας λέει ο Γ. Χατζημάρκος ποια είναι η πρότασή του για τους τσιγγάνους;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...