21 Οκτ 2011

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ
Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (έναντι Αγίου Νεκταρίου), Φαληράκι, Τ.Κ. 85105
Τηλ: 22410-87407
Φαξ: 22410-87447

Ρόδος, 21/10/2011
Προς: Δήμαρχο Ρόδου Κο Κουσουρνά
& Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Ρόδου Κο Γλυνό

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε,
Κατόπιν της τελευταίας ενημέρωσης που είχαμε από τα ΜΜΕ σχετικά με την εγκατάσταση των Ρομά στην περιοχή «Λούκα» Καλυθιών, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη λύπη και δυσαρέσκεια των επιχειρηματιών και κατοίκων του χωριού.
Θέλουμε να γνωρίζετε πως κανείς από εμάς δεν πρόκειται να συναινέσει στην απόφαση αυτή μιας και η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη και ζημιωμένη από το ΧΥΤΑ, το βιολογικό και τα λατομεία. Και καλείται τώρα να χρεωθεί και την εγκατάσταση των Ρομά, πράξη που μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει να επιφέρει, μιας και ως γνωστών τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων δημιουργεί επαναλαμβανομένως προβλήματα σε ιδιωτικές οικοδομές και επιχειρήσεις.
Καταλαβαίνουμε πως οι συνάνθρωποί μας αυτοί αναζητούν στέγη, η στέγη όμως αυτή θα πρέπει να τους δοθεί με ίσους όρους των υπαρχόντων κατοίκων και όχι εις βάρος αυτών.
Σας καλούμε λοιπόν να ακυρώσετε τις σχετικές αποφάσεις σας, καθώς οι επιχειρηματίες και κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν κι άλλα «βάρη στην πλάτη» τους.

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Τοκούζης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επίσης θα έπρεπε τα δωματια να μη νοικιαζονται πλεον σε μαυρους βουλγαρους αλβανους συριους κτλ

Ολα τα δωματια ή να μεινουν κλειστά ή να επισκευαστουν !!
Αφού γίνει το φρεσκάρισμα να δημιουργηθει τουριστικό γραφειο με διαδυκτιακες κρατήσεις για όλα τα δωματια!!!

Απλά πραματα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...