11 Ιαν 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ '90







Με το... δεξί ξεκίνησε το 2012 για τον Απόλλωνα που στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και τελευταίο του πρώτου γύρου στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Μαλώνας.
Η ομάδα μας με τη νίκη αυτή παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Δικαίου. Ο Απόλλων δυσκολεύτηκε πολύ και πανηγύρισε την τελευταία στιγμή αφού πέτυχε το γκολ της νίκης ακριβώς στο τελευταίο λεπτό.
Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 12' με γκολ του Αρχοντούλη και δέχθηκε την ισοφάριση στο 75' σε μία φάση που οι παίκτες της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ.
Ο Απόλλων  προς το τέλος του αγώνα ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή Κατσιδώνη να μην σφυρίζει την παράβαση.
Στο 89' ο Γιώργος Καντιμοίρης με κοντινό πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Μαυρομούστακου λύτρωσε τον Απόλλωνα και έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη.
Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Σταυρή, Συμεωνίδη, Στάθη (76' Χατζηγεωργίου), Δεληγιάννη (57' Ανδρ. Ορφανός), Δημητρά, Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη, Καντιμοίρη 



Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα xxsports.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti trexei me ton kitso..?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...