22 Ιουλ 2012

ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟΙ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας από 10μελή ομάδα Βρετανών υπηκόων έξω από γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα του Φαληρακίου, έπεσε 19χρονος οδηγός delivery κατά την παράδοση παραγγελίας αξίας 50 ευρώ σε σουβλάκια από το κατάστημα «Star», που λειτουργεί στην περιοχή.
Δύο Άγγλοι, που είχαν παραγγείλει συγκεκριμένα κι άλλη φορά φαγητό από το συγκεκριμένο κατάστημα επικοινώνησαν και έκαναν μια μεγάλη παραγγελία ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι θα περίμεναν το delivery στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Με το που έφτασε στο σημείο τους παρέδωσε τα σουβλάκια και τότε ένας εξ΄αυτών του επιτέθηκε με ρόπαλο χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι ενώ οι υπόλοιποι έριξαν στο έδαφος το μοτοποδήλατό του και απομακρύνθηκαν.
Ο 19χρονος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το γεγονός και όπως δήλωσε στη «δ» παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του στο ΑΣ Φαληρακίου, στο ΑΤ Αρχαγγέλου και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου δεν κινήθηκε η διαδικασία για τη σύλληψη των δραστών που αναχωρούσαν με πτήση από τη Ρόδο μία μέρα μετά το συμβάν.
* Η είδηση δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...