22 Ιουλ 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ
Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (έναντι Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου),
Τ.Θ. 390  Τ.Κ. 85105 Φαληράκι, Ρόδος
Τηλ: 22410 87407  Φαξ: 22410 87447
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ρόδος   20/7/ 2012                                                                                                                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες την υπερβολική δημοσιότητα που έχει λάβει από κάποια ΜΜΕ το θέμα με τα bar crawl στην περιοχή του Φαληρακίου, προσπαθώντας έτσι να συνδέσουν την περιοχή με εικόνες χουλιγκανισμού και ακραίων συμπεριφορών.
Το ζήτημα προέκυψε μετά από καταγγελία καταστηματαρχών για φοροδιαφυγή από κάποιους που εμπορεύονται και προωθούν το συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης χωρίς να καταβάλλουν τους νόμιμους φόρους.
Η νομιμότητα των κινήσεών τους αποτελεί στοιχείο έρευνας των Οικονομικών Υπηρεσιών του κράτους, κάτι που προφανώς έχουν αναλάβει τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.
Ενώ λοιπόν το θέμα θα έπρεπε να εκλαμβάνεται ως μια περίπτωση φοροδιαφυγής – και μόνο-, οι σχολιασμοί κάποιων λειτουργούν υπονομευτικά για την ευρύτερη τουριστική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να ισοπεδώνονται προσπάθειες πολλών ετών για αντιστροφή του κλίματος και για τουριστική αναζωογόνηση του Φαληρακίου.\
Εδώ και αρκετά χρόνια η περιοχή έχει βρει τους ρυθμούς της και παρά τη φιλοξενία νεολαίας όλων των εθνικοτήτων, δε θυμίζει σε τίποτα καταστάσεις που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Ας αναλογιστούν λοιπόν ορισμένοι ότι η προσπάθειά τους να μειώσουν την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το Φαληράκι δεν επιδεικνύει ούτε υπευθυνότητα ούτε ωριμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...