22 Ιουλ 2012

ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΟ 13ο ΧΛΜ.


Τριπλή καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Φαληράκι, επί της Ρόδου - Λίνδου λίγο πριν τα φανάρια του 13ου χλμ (κατεύθυνση προς Ρόδο).
Για άγνωστη αιτία ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος σταμάτησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του το δεύτερο όχημα που οδηγούσαν Ιταλοί τουρίστες και ακολούθησε το τρίτο όχημα, αγροτικό από τα Λάερμα.
Ευτυχώς κανένας από τους επιβάτες των αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκε. Μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στον κεντρικό δρόμο μια και ήταν η ώρα της επιστροφής τουριστών και ντόπιων από τις παραλίες της Ανατολικής πλευράς του νησιού στην πόλη της Ρόδου. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΝΔΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...