11 Απρ 2013

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΦΑΡΟΥ"


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ", σας ενημερώνει για τις προσεχείς δράσεις του:
Το Σάββατο 13/04 θα βρίσκεται στο κοιμητήριο Καλυθιών προκειμένου να προχωρήσει σε εθελοντικό καθαρισμό. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν στις 12 το μεσημέρι.
Την Κυριακή 14/03,για τον καθαρισμό που θα γίνει στα πλαίσια της οργάνωσης Let's do it,ο "ΦΑΡΟΣ έχει αναλάβει να φροοντίσει περιοχές του Φαληρακίου. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το σύλλογο μπορούν να συγκεντρωθούν λίγο πριν τις 9:00 στο γραφείο του συλλόγου.
Για την περίοδο του Πάσχα, θα τοποθετηθούν ειδικά κουτιά συγκέντρωσης τροφίμων για φιλανθρωπικό σκοπό, σε σούπερ μάρκετ, με τη συνεργασία των φιλόπτωχων ταμείων των εκκλησιών Καλυθιών και Φαληρακίου.
Για τη συγκέντρωση βιβλίων, για τη βιβλιοθήκη που έχει αναλάβει να οργανώσει ο ΦΑΡΟΣ, πολύτιμη είναι η δική σας προσφορά. Για το λόγο αυτό, το γραφείο του συλλόγου, στην πλατεία Καλυθιών, θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-13:00 όπου θα μπορείτε να προσφέρετε τα βιβλία που επιθυμείτε ώστε να αποκτήσει το χωριό μας άλλο ένα στολίδι πνεύματος και πολιτισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...