11 Απρ 2013

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΛΟΥΚΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΡΟΔΙΑΚΗ
Την καραμπίνα με τα… μάτια της είδε μια δασική υπάλληλος της περιοχής μας, η οποία εντόπισε προχθές το μεσημέρι έναν 34χρονο να κόβει πεύκα σε περιοχή των Καλυθιών.
Ο 34χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου έκοβε πεύκα στην περιοχή «Λούκα» κοντά σε δασική περιοχή των Καλυθιών.
Ο ίδιος, που κατάγεται από την περιοχή του Δήμου Πεταλούδων, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από υπάλληλο του Δασαρχείου, αφού τον ενημέρωσε για την ιδιότητά της, του ζήτησε τα στοιχεία του!
Τότε, ο 34χρονος, πήρε το κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητο στα χέρια του και απείλησε την δασική υπάλληλο ότι εάν επέμενε να κινήσει σε βάρος του τη διαδικασία σύλληψής του ο ίδιος θα αυτοκτονούσε! Ο δράστης μαζί με το όπλο εξαφανίστηκε στο δάσος.
Στο σημείο έφθασε λίγη ώρα αργότερα και ο πατέρας του 34χρονου, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τα όσα είχαν προηγηθεί, απείλησε την υπάλληλο λέγοντάς την ότι αν πάθει κάτι ο γιος της τότε θα την σκοτώσει!
Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αλλά το δασαρχείο ενημέρωσε τον Εισαγγελέα και την Αστυνομία για το περιστατικό και για το λόγο αυτό αναζητούνται για να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...