11 Απρ 2013

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ρόδου δέχτηκε το μεσημέρι (Τετάρτη) ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, δια του προέδρου του κ. Παναγιώτη Τοκούζη, κατέθεσε τη διαμαρτυρία του για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ, υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση της χρέωσης των τουριστικών καταλυμάτων είναι ιδιαιτέρως υψηλή.
Ο κ. Κουσουρνάς ενημέρωσε ότι έχει ήδη επιληφθεί επί του θέματος και στην επόμενη συνεδρίαση της εταιρείας θα διευθετηθεί, έχοντας μάλιστα αναδρομική ισχύ.
Η δρομολόγηση λεωφορείου προς τις ανατολικές γραμμές για την επιβίβαση τουριστών ήταν ακόμα ένα θέμα στο οποίο ο κ. Κουσουρνάς διευκρίνισε ότι θα δοθεί λύση από φέτος με τη δρομολόγηση λεωφορείου της ΡΟΔΑ.
Ένα θέμα που απασχολεί χρόνια τώρα τον Σύλλογο είναι η ηχορύπανση με τον πρόεδρο κ. Τοκούζη να προτείνει το κλείσιμο της μουσικής των μπαρ στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο κ. Κουσουρνάς έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα συγκαλέσει σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον κανονισμό ωραρίου μουσικής στην Μεσαιωνική Πόλη, την οδό Ορφανίδου, το Φαληράκι και τη Λίνδο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kirie tokoyzi ise pleon grafikos stis epomenes ekloges na katevis gia prothipoyrgos afou gia simboulos den to kataferes pote.apo logia kai dimosies emfanisis kai fotografies kalos eisai apo tetia hortasame apo olous tous politikous.den eho tipota prosopiko ala eleos epitelous kirie tokouzi emeis ta magazia mas na ta klisoume diladi. o kosmos apo ta megala xenodoxeia bgenei stis 12.arketa kako ekanes sto faliraki me tis idees sou arketa.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...