24 Ιουν 2013

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ





Εξαιρετική ήταν και φέτος η γιορτή στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών για το τέλος του σχολικού έτους 2012-2013. Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών οι μικροί μαθητές και μαθήτριες πρόσφεραν γέλιο με τα παιχνίδια τους, έγιναν ηθοποιοί σε θεατρικά έργα, χόρεψαν μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα γονιών και συγγενών τους που γέμισαν την μικρή εξέδρα δίπλα στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.
Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έτρεξαν πολλοί για να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση αφού παραδοσιακά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών κάνει γιορτές με ποιότητα.








Σε κλίμα συγκίνησης έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών και η Αποφοίτηση των μαθητών της 6ης τάξης. Με θεατρική παράσταση και τραγούδια οι τελειόφοιτοι αποχαιρέτησαν το σχολείο που τους φιλοξένησε για 6 χρόνια και άνοιξαν τα φτερά τους για να πετάξουν τον Σεπτέμβριο στις τάξεις του Γυμνασίου. Τις στιγμές της αποφοίτησης μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα τις έχουν πάντα φυλαγμένες στις ψυχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...