24 Ιουν 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!







Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  καθιερωμένη γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς από τους μαθητές του σχολείου με τη βοήθεια των δασκάλων τους.
Πριν δοθεί ο λόγος στα παιδιά για την παρουσίαση του προγράμματός τους  ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Σαββαϊδης, σε μια μικρή σεμνή τελετή ευχαρίστησε το προσωπικό του σχολείου τις δημοτικές αρχές, το  Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων για την συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο του, καθώς και τον κάθε γονέα  χωριστά για την αγαστή  συνεργασία που είχαν κατά  τη χρονιά που πέρασε.
Στη συνέχεια ευχήθηκε στους τελειόφοιτους μαθητές, οι οποίοι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, υγεία, καλή πρόοδο με πολλές επιτυχίες.
Η τελετή έκλεισε με την απονομή  βραβείων-αριστείων καθώς και  χρηματικών  επάθλων  από την καθιερωμένη πλέον ετήσια προσφορά του συμπατριώτη μας κ. Χατζηνικόλα Μιχάλη (Μίχαλος)  εις μνήμη των γονιών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...