7 Μαρ 2008

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΑΣ...



Από μικρό παιδί προσπαθούσα να καταλάβω γιατί οι επίσημοι θα πρέπει να έχουν δικές τους καρέκλες σε κάθε παρέλαση. Είναι αυτό που λέμε "ένα με τον λαό". Φέτος έλειπαν οι δύο αρχηγοί και οι υπόλοιποι βρήκαν την ευκαιρία να καμαρώνουν και να αυτοπροβληθούν.

Υ.Γ. Γιάννη όταν βγάζεις λόγο να απεύθυνεσε στον κόσμο και όχι μόνο στην κάμερα. Είναι άσχημη εικόνα.

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ



Στο Βερολίνο για να μας φέρει τουρίστες πήγε ο δήμαρχός μας και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί, χαμογελώντας, και με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπηλιωτόπουλο όπως είχε κάνει πέρσι με τη Φάνη Πάλη Πετραλλιά και πρόπερσι με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Και όπως δείχνει χαρακτηριστικά ο υπουργός τοοοοοοοοοοοοοσηηηηηηηη (με το συμπάθειο) θα είναι η αύξηση των τουριστών φέτος στο Φαληράκι.

60 χρόνια από την ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ





Οπως σε όλα τα Δωδεκάνησα, έτσι και στο χωριό μας γιορτάστηκε σήμερα η Ενσωμάτωση των νησιών με την μαμά πατρίδα. Πέρασαν 60 χρόνια από εκείνη την ιστορική ημέρα και κάποιοι παλιότεροι θυμούνται τα γεγονότα με συγκίνηση. Εμείς οι νεώτεροι τιμάμε τη μνήμη όσων προσέφεραν στον ιερό αγώνα και τους τους ευγωμουνούμε για το υπέρτατο δώρο της ελευθερίας που μας προσέφεραν.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...