20 Απρ 2010

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ





Τον Θεό συνοδηγό είχε η νεαρή στρατιωτικός που σήμερα στις 6.00 το απόγευμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στο δρόμο Καλυθιές-μάντρα Κυριαζή στο ύψος του βενζινάδικου ΕΛΙΝ.
Το όχημα βγήκε από το δρόμο, κτύπησε σε λακκούβα, πέρασε ένα βουνό από πέτρες, έκανε τρεις τούμπες και προσγειώθηκε λίγο πριν το κενό. Οσοι είδαν το ατύχημα τρόμαξαν!
Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν έδειχνε να έχει σοβαρά τραύματα και είχε τις αισθήσεις της.
Στο συγκεκριμένο σημείο τα πλαϊνά του δρόμου είναι σε άθλια κατάσταση και τα χώματα έχουν παρασυρθεί από τα νερά της βροχής.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνηση Δωδεκανήσου την Δευτέρα 19 Απριλίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 21χρονων αλλοδαπών, κατοίκων Φαληρακίου, γιατί όπως προέκυψε από έρευνα και προανάκριση: στις 8.15 της 30ης Μαρτίου αφαίρεσαν από περίπτερο ιδιοκτησίας 38χρονου στο Φαληράκι το χρηματικό ποσό των 3,5 χιλ. ευρώ και επίσης τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου αφαίρεσαν από οικία 24χρονου στις Καλυθιές διάφορα είδη ρουχισμού και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές τα οποίο ανευρέθηκαν στην οικία των δραστών και επιστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 149


Κυκλοφορεί σήμερα σε Καλυθιές, Κοσκινού, Ψίνθο, Φαληράκι (στα περίπτερα που δεν απεργούν) η τοπική εφημερίδα Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...