2 Ιουλ 2013

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!


Σε... καλά πόδια βρίσκεται το ποδόσφαιρο Καλυθιών. Η ομάδα με γεννηθέντες τα έτη 1998-1999 υπό την καθοδήγηση του Κώστα Παπαστεργίου κατέκτησε την 1η θέση στο ετήσιο τουρνουά που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά για να τιμηθεί η μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣΔ Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου. Η νίκη στον τελικό με 4-0 επί του Αστέρα Παστίδας φανερώνει τη δυναμικότητα των μικρών του Απόλλωνα Καλυθιών.
Σε συνολικά τέσσερα παιχνίδια η ομάδα μας σκόραρε 22 φορές και δέχθηκε μόλις ένα τέρμα!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 74χρονου Σταμάτη Μοσκιού στη θαλάσσια περιοχή Λαδικού  το περασμένο Σάββατο. Ο ηλικιωμένος με καταγωγή από τις Καλυθιές είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος την περασμένη εβδομάδα και τελικά μετά από λίγες ημέρες βρέθηκε, νεκρός, κοντά στα βράχια ανάμεσα σε Λαδικό και Τραουνού.
Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από εισροή θαλασσινού νερού στους πνεύμονες (πνιγμός) και πλέον οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να καταλήξουν πως βρέθηκε στη θάλασσα.
Για την τραγική κατάληξη του 74χρονου ακούστηκαν πολλές φήμες και οι αστυνομικοί εξετάζουν τα τρία πιθανά ενδεχόμενα όπως αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Ο Σταμάτης Μοσκιού είχε αποκτήσει μεγάλη οικονομική επιφάνεια από οικογενειακές επιχειρήσεις στην Αφρική ενώ ζούσε σε Αμερική και Αγγλία τα τελευταία χρονιά ενώ συχνά επισκεπτόταν τη Ρόδο και έμενε σε συγγενικά του πρόσωπα στο Φαληράκι.
Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί να γίνει στις Καλυθιές το απόγευμα της Πέμπτης.

ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΝΙΑΣ

Την φανέλα του ιστορικού Αρη θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μιχάλης Μανιάς. Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Δευτέρα και ο Καλυθενός φορ άμεσα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.
Πριν καταλήξει στον Αρη ο Μανιάς εξέτασε προτάσεις από πολλές ομάδες (ανάμεσά τους η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης) ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και από σύλλογο της Ολλανδίας. Ο 23χρονος επιθετικός προτίμησε να καταλήξει στον Αρη προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία και να μην χάσει πολύτιμο έδαφος όπως έγινε πέρσι το καλοκαίρι όταν είχε ενσωματωθεί στον Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.
Ο Μιχάλης Μανιάς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.
 «Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...