4 Ιαν 2013

ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Την 4-1-2013/10.00, στο Φαληράκι Ρόδου, καταγγέλθηκε στην έναντι υπηρεσία, από ημεδαπή ιδιοκτήτρια εποχικού καταστήματος (γουναρικών - ειδών μπιζού), ότι κατά το χρονικό διάστημα από 31-12-2012/07.00 έως 4-1-2013/10.00, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν γειτνιάζουσα αποθήκη ιδιοκτησίας της, εισήλθαν με τη μέθοδο του ριφιφί στο ανωτέρω κατάστημα και αφαίρεσαν πλήθος ρούχων και διάφορα ασημικά συνολικής χρηματικής αξίας (36.850) € περίπου. Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκε μέρος των κλεμμένων ρούχων, σε παρακείμενο χώρο. Δράστες αναζητούνται.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


*   Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Δογιάμα μετά το ξαφνικό χαμό του ανιψιού του. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στο Δημήτρη και στην οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑ!

Η εφημερίδα GOALNEWS αποκάλυψε στο φύλλο της Παρασκευής πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μιχάλη Μανιά. Οι "πράσινοι" όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν παρακολουθήσει τον 22χρονο επιθετικό από τις Καλυθιές και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το ταλέντο του. Ο Μανιάς φέτος έχει πετύχει πέντε τέρματα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Football League και έχει προκαλέσει αίσθηση στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πέρσι στο πρωτάθλημα της Football League 2 είχε σκοράρει 18 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ.
 Το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ως ελεύθερος θα αποτελεί ελκυστική επιλογή για πολλές ομάδες της Super League. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...