17 Φεβ 2014

HTTA ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Απόλλων παρουσιάστηκε κακός και μοιραία ηττήθηκε 3-0 στο τοπικό ντέρμπι από τον ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου το μεσημέρι της Κυριακής. Για το αγωνιστικό μέρος δεν μπορούν να γραφτούν πολλά αφού ο ελλιπής Απόλλων παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Ο Απόλλων είναι κακός στα παιχνίδια που έδωσε με την αλλαγή του χρόνου αλλά διατηρείται στην 4άδα του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας.
Αυτό που πρέπει να καταγραφεί, αφού δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στις τοπικές εφημερίδες της Δευτέρας αλλά και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, είναι το κλίμα τρομοκρατίας που επέβαλαν οι παράγοντες του ΑΕΡΑ.
Μόλις η αποστολή του Απόλλωνα έφτασε με πούλμαν στο γήπεδο Αφάντου δέχθηκε "θερμή" υποδοχή από παράγοντες και φιλάθλους των Αφαντών. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Απόλλων στόχος ήταν να επιτεθούν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λεονάρντο Παπανικολάου που πέρσι αγωνιζόταν στ' Αφάντου και ο "χωρισμός" ήταν επεισοδιακός.
Μόλις ο Παπανικολάου κατέβηκε από το πούλμαν δέχθηκε μπουκάλια νερό στο πρόσωπο, φτυσίματα και σπρωξίματα από τους εκτός ελέγχου παράγοντες του ΑΕΡΑ. Στην προσπάθεια τους οι υπόλοιποι παίκτες του Απόλλωνα να προστατέψουν τον Παπανικολάου μπήκαν στην μέση με αποτέλεσμα ο Σιέχ να δεχθεί κλωτσιά στο χτυπημένο του γόνατο από κορυφαίο παράγοντα του ΑΕΡΑ και να πάθει σοβαρή ζημιά (υποτροπή).
Το περίεργο είναι ότι την στιγμή της άφιξης της αποστολής του Απόλλωνα στο γήπεδο, παρών στην είσοδο ήταν ο παρατηρητής αγώνα κ. Μανέγας που όμως μετά από "προτροπή" Αφαντενών φρόντισε να "εξαφανιστεί" στ' αποδυτήρια και στην συνέχεια να υποστηρίζει "δεν είδα" με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τους διοικούντες τον Απόλλωνα.
Μετά τα παραπάνω οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τρομοκρατημένοι κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Στο ποδόσφαιρο, ειδικά στα τοπικά πρωταθλήματα, τα επεισόδια δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Ομως οι παράγοντες οφείλουν να κατευνάζουν τα πνεύματα, να φιλοξενούν τους αντιπάλους και να φροντίζουν για την ηρεμία του αθλήματος. Δυστυχώς την Κυριακή κάποιοι έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο.
Ο Απόλλων οφείλει να εκδώσει ανακοίνωση, οφείλει να καταγγείλει επώνυμα τους "χούλιγκαν" και να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχει. Εάν δεν το κάνει θα είναι υπόλογος στην ιστορία του και τους φίλους του.
Και επειδή πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήταν πρόσωπα που ζητάνε ψήφο σε εκλογές (πολιτικές και αθλητικές) ο κόσμος πρέπει να μάθει ποιοι πραγματικά είναι.    

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...