21 Ιουλ 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΕΡΜΗΣ





Με φιλοδοξίες για ακόμη καλύτερη χρονιά από την περσινή, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου Ερμής Καλυθιών.
Η ομάδα έχει αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αφού αποχώρησαν οι: Μιχάλης Χατζηνικόλας (τερματοφύλακας, πήγε στον Αστέρα Παστίδας), Νίκος Νικολός (μέσος, πήγε στον Εθνικό Αρχίπολης), Μπάμπης Γιαννόπουλος (επέστρεψε στην Αθήνα), Σταύρος Ματθαίος, Ανδρέας Μακρυδημήτρης (και οι δύο στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πορτογαλία), Γιάννης Ζωάννου (Φοίβος), Κώστας Χατζήπαππας (ελεύθερος)
Στο δυναμικό του Ερμή προστέθηκαν οι: Κυριάκος Κώστας (τερματοφύλακας από Απόλλων Καλυθιών), Χάρι Κιάρρι, Στέφανος Γκιζλής (από Απόλλωνα Καλυθιών), Αντώνης Αττιτής (από Διγενή), Εριόν Μουτσοντέμι (από Ιάλυσο), Μόσχος Καντής και Μιχάλη Κατσιδώνη (από ΑΕΡΑ),

"ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"


Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδος Λουκίας Ρικάκη με σκηνές και από την πυρκαγιά στο χωριό μας τον Αύγουστο του 2008.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 115

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...