4 Αυγ 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ


KEIMENO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ xxsports.gr
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Απόλλων Καλυθιών στο πρώτο φιλικό που έδωσε για την φετινή σεζόν. Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα επικράτησε του νεοφώτιστου Ορφέα με 4-0. Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τρία τριανταλεπτα, ενώ να αναφέρουμε πως η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή είχε και πάλι πολλές απουσίες.Στο πρώτο τριαντάλεπτο ο Ορφέας προσπάθησε να αντισταθεί απέναντι στην πίεση που ασκούσε ο Απόλλων. Πριν την λήξη του πρώτου τριανταλέπτου ο Δεληγιάννης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.  Στην συνέχεια οι Καλυθενοί ανέβασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα τρία γκολ. Σκόρερ χρίστηκαν οι Δεληγιάννης και Κυριαζής εις διπλούν. Στο τρίτο τριαντάλεπτο έγιναν πολλές αλλαγές από πλευράς Απόλλων , με νεαρούς παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι για να πείσουν τον προπονητή της ομάδας ότι αξίζει να παίζουν. Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα του Ορφέα καθώς τρεις παίχτες ταλαιπωρούνται από πυρετό και οι υπόλοιποι πέντε απουσίαζαν λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη ο Απόλλωνας έδειξε έναν εξαιρετικό συνδυασμό νεαρών και έμπειρων παικτών, αλλά η προετοιμασία του έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Φάσεις και γκολ
20’ Σουτ από τον Μαυρομούστακο η μπάλα σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαυρουδή.
26’ Σουτ του Δεληγιάννη από δεξιά στην απέναντι γωνία του Μαυρουδή για το 1-0.
41’ Ο Δεληγιάννης εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ κάνει το 2-0
58’ Ο Μιχάλης Κυριαζής με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-0 για τον Απόλλων.
60’ Μετά από σέντρα του Αρχοντούλη από δεξιά ο Κυριαζής με σουτ κάνει το τελικό 4-0
Συνθέσεις:
Απόλλων Καλυθιών: Χατζηνικόλας, Στάθης, Φυλακούρης, Βιτσέτζος, Συμεωνίδης, Σταυρής, Σαββούλης, Δεληγιάννης, Μουτσοντέμι, Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος
Αγωνίστηκαν και οι: Παπαγεωρίου, Κουφάλης, Κυριαζής Γ., Κυριαζής Μ., Ορφανός Γ., Ορφανός Γ., Μοσχιδιού, Αλαφούζος, Κόκας, Μανιάς, Βαγιανός, Χατζηκώστας
Ορφέας:  Μαυρουδής, Οσάφι, Σαράντης, Καργάκος, Ζωάννου, Αδάμου, Χατζηπέτρος, Μπάμπης, Κυριαζής, Κλέιτι, Ροδίτης
Αγωνίστηκαν και οι: Μεμέτ Μπαμπαλούκα, Κόττορος

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΑΦΕΘH ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Την 03-08-2012/19,00 στο Φαληράκι Ρόδου, εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουζμπεκιστάν στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί την 29-07-2012 από Ι.Χ.Ε. αυτ-το που βρίσκονταν σταθμευμένο στην ίδια περιοχή. Το κινητό κατασχέθηκε και αφού αναγνωρίστηκε αποδόθηκε στην δικαιούχο. Ο 30χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που προσέφεραν διάφορα είδη για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05.08.2012 στην εκκλησία των Καλυθιών, μετά το πέρας του εσπερινού. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ευχαριστήριο.
Ο καθένας μπορεί να φέρει το δικό του ταψί φαγητού ή γλυκού ώστε να φτιάξουμε έναν μπουφέ και μαζί με μουσική και χορό να διασκεδάσουμε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μας.
Το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην
 πλατεία Καλυθιών υπό τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Καλλιθέας

Ο... ΖΟΡΜΠΑΣ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ






Το Χορευτικό Εργαστήρι Καλυθιών Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ για άλλη μία φορά κέρδισε θερμό χειροκρότημα στη βραδιά χορού που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Φαληρακίου. Στο βίντεο οι Καλυθενοί χορευτές εκτελούν "άψογα" τον Ζορμπά!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...