10 Ιουλ 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (dimokratiki.gr)

Από τα ποινικά δικαστήρια ξεκινά, όπως όλα δείχνουν, μια αστικής φύσεως διαφορά μεταξύ δύο πρώην φίλων, γνωστών επιχειρηματιών στον κλάδο της διασκέδασης, συγχωριανών, μετά την υποβολή μήνυσης ενώπιον του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου για απειλή.
Για την υπόθεση προκλήθηκε μεγάλος θόρυβος στις τάξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου εξαιτίας και των εξαιρετικά ασυνήθιστων για τα δεδομένα του νησιού συμβάντων που περιγράφει στη μήνυσή του ο φερόμενος ως θύμα, που δραστηριοποιείται με κέντρο διασκέδασης στο Φαληράκι.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προ τριετίας ο φερόμενος ως δράστης, δάνεισε ενώπιον δικηγόρου, που λέγεται ότι εξέδωσε για το σκοπό αυτό και σχετική απόδειξη, το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ στον φερόμενο ως θύμα προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της κατάσχεσης ακινήτου του.Ο φερόμενος ως δράστης διατείνεται μάλιστα ότι το συγκεκριμένο δάνειο ήταν άτοκο και ότι ο μηνυτής και πρώην φίλος του δεν του επέστρεψε τα χρήματα παρά τις συνεχείς οχλήσεις και διαμαρτυρίες του.Εν πάση περιπτώσει ο οφειλέτης παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου και ισχυρίστηκε ότι την 23.10 ώρα της Κυριακής ο επιχειρηματίας, συνοδευόμενος από ακόμη ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζει, μετέβησαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο στο κατάστημά του στο Φαληράκι, ότι τον συνάντησαν στην πόρτα και ότι του ζήτησαν επιτακτικά την εξόφληση του χρέους, βγάζοντας από τη γεμιστήρα πιστολιού που κρατούσε μια σφαίρα την οποία και του την πέταξε απειλώντας τη ζωή του. Ισχυρίστηκε επιπλέον ότι εξαιτίας της παρουσίας κόσμου στο συγκεκριμένο κεντρικό σημείο του Φαληρακίου αναχώρησαν χωρίς να σημειωθεί άλλο επεισόδιο.
Έδωσε στους αστυνομικούς ένα φυσίγγιο των 9 mm το οποίο και κατασχέθηκε.
Οι αστυνομικοί θορυβήθηκαν και κινήθηκε άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και σε υποβολή αγωγής ενώπιον των αστικών δικαστηρίων για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα.
Το όλο θέμα αναμένεται σε κάθε περίπτωση να Προσλάβει διαστάσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: Οι εμπλεκόμενοι δεν είναι από τις Καλυθιές αλλά από ορεινό χωριό της Ρόδου. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης γίνεται προσπάθεια να αποσυρθούν οι εκατέρωθεν καταγγελίες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...