13 Δεκ 2008

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ




Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών που επικράτησε 2-0 του αδύναμου Αστέρα Μασσάρων. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο 16χρονος Ελυσσαίος Αμερικάνας που πέτυχε και τα δύο γκολ με ωραίες ατομικές προσπάθειες. Το 1-0 στο 60 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το 2-0 στο 92 με πλασέ απέναντι από τον τερματοφύλακα. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ο Απόλλων σήμερα είχε παίκτες των άκρων... Αγωνίστηκαν οι "γερόλυκοι" Θεολόγος Ζούνης (45), Σταμάτης Χατζηνικόλας (40) ως βασικοί ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή και ο Κώστας Δημητριάδης (43).
Στην αρχική ενδεκάδα ήταν το "κουαρτρέτο" τον 16χρονων Γκεοργκίεφ, Σαββούλης (βγήκε στο 45), Κουφάλης και Αμερικάνας. Αγωνίστηκαν και οι Λαζαρίδης, Κασταμούλας, Κιάρι, Παντίδος, αξιωματικός (δεν γνωρίζω το όνομα) και.


Ως αλλαγή μπήκαν οι Στέφανος Κυριαζής και Στέφανος Κιάρι.


Μετά τη νέα νίκη ο Απόλλων έφτασε τους εννέα βαθμούς και μία αγωνιστική βρίσκεται πάνω από τον Διγενή (7), τον Απόλλωνα Απολλώνων (4) και τον Αστέρα Μασσάρων (0). Ολα είναι ανοικτά για την σωτηρία.

Ηττήθηκε ο Ερμής

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη, πέτυχε την Παρασκευή ο Ηρακλής Μαριτσών απέναντι στον Ερμή Καλυθιών με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε τον «χορό» της 14ης αγωνιστικής. Με τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τον κακό αγωνιστικό χώρο να δημιουργούν αρνητικές επιπτώσεις στο θέαμα που επιχείρησαν να παρουσιάσουν οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών μετά από επτά(!) αγωνιστικές. Στον αντίποδα, οι του Ερμή τα βάζουν με την τύχη τους και νιώθουν αδικημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς παρά την πίεση, τις αρκετές ευκαιρίες και το δοκάρι του Μαυρομούστακου στο 42 δεν κατάφεραν τελικά να μετουσιώσουν την ανωτερότητά τους σε βαθμό ή βαθμούς.Το γκολΣτο 34ο λεπτό, σέντρα του Μαλώτρα προς στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Κοσμά στο πρώτο δοκάρι να επιχειρεί ένα ξαφνικό πλασέ, νικώντας τον γκολκίπερ του Ερμή και γράφοντας το 1-0.-Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Ε. Κοσμάς, Τσούφιος και Κούρος, ενώ από τον Ερμή οι Μαυρομούστακος, Μάκρας και Χατζηγεωργίου.-Δίχως προβλήματα η διαιτησία του κ. Κατσιδώνη και των βοηθών του, Πατσιόπουλου, Στεφανάκη.

Συνθέσεις:ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡ.: Ε. Κοσμάς, Λορέντζος, Τσίπα, Τσούφιος, Γιακουμάρος, Σ. Κοσμάς(78Ά Σ. Παπακωνσταντής), Φράγκος, Κ. Παπακωνσταντής, Εμίρογλου(52Ά λ.τ Χατζηκωνσταντής), Κούρος, Μαλώτρας(65Ά Τσαλώλης).

ΕΡΜΗΣ ΚΑΛ..: Καραγιάννης(49Άλ.τ Χατζηνικόλας), Μάκρας, Σταυρής(80Ά Δημητράς), Κίτσος, Ηλίας(46Ά Χατζήπαπας), Γαλανός, Γιαννόπουλος, Μανέττας, Μαυρομούστακος, Παπαδόπουλος.-Ο Καραγιάννης απέκτησε ένα κάταγμα σε δάκτυλο του χεριού του, ως ενθύμιο από την αναμέτρηση και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...