2 Ιαν 2009

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΑΤΝΗ
Μία φάτνη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνην που υπάρχει στην καθολογική εκκλησία της Σάντα Μαρία κατασκεύασαν δύο συγχωριανοί μας, τα αδέλφια Γιάννης και Γιώργος Γιαννάς.
Η φάτνη παρουσιάζει σε μικρογραφία την Βηθλεέμ όπου γεννήθηκε ο Χριστός.
Χρειάστηκε κυρίως πολύ μεράκι για να προκύψει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Οσοι θέλετε να την θαυμάσετε πηγαίνεται στο σπίτι του κ. Γιάννη Γιαννά (περιοχή Τραουνού) που με πολύ αγάπη θα σας δείξει όλα τα μυστικά της ξεχωριστής και όμορφης φάτνης.


Συγχαρητήρια.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΤα απόλυτα Χριστούγεννα για όλη την Οικογένεια στις Πηγές Καλλιθέας, συνεχίζονται με κέφι, εορταστική ατμόσφαιρα, διασκέδαση, εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη από τις 11.00 έως αργά το απόγευμα, δρώμενα, μουσική, θεάματα, παραστάσεις που μας βάζουν στο πνεύμα των ημερών και μας δίνουν καλή διάθεση και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά 2009.

Αθηναϊκές Μαριονέττες και Καλικαντζαράκια ήλθαν για να «πειράξουν» όλα τα παιδιά τις πρώτες μέρες του 2009 και να παρουσιάσουν κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι, Σάββατο 16.00, Κυριακή 16.30.
«Δωδεκάνησος και Μικρασία» από τον Σύλλογο Συμιακών. Η παράδοσή μας ζωντανή με χορούς από τα Δωδεκάνησα, την Πόλη, τη Σύλη, το Ικόνιο και την Καππαδοκία. Θα αναβιώσουν τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς με αναμένα κεριά στο μισοσκόταδο και τις υπέροχες στολές του συλλόγου, Σάββατο 17.00.
Τουρνουά Μπριτζ, για τους φίλους του είδους, μια εκδήλωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου, με μεγάλη επιτυχία, Σάββατο, Κυριακή 11.00.
Έντεχνη Μουσική με γνωστά αγαπημένα κομμάτια από την ορχήστρα του Γιώργου Μαρή, θα σκορπίσει κέφι και θα σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί τους την Κυριακή 15.00.
Ο Χορός των Χερουβείμ, να μη λείψει κανείς από το εντυπωσιακό θέαμα με την ουράνια ψαλμωδία και τα βεγγαλικά, μια παραγωγή από την Poeessa Thematic Events.
Νεανικοί ρυθμοί και γνωστά pop, rock ελληνικά & ξένα τραγούδια για όλες τις ηλικίες από το συγκρότημα 7000 Watt για να απολαύσουμε τα δικά τους κομμάτια και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΣΕΡΓΙΟΥΟ πατήρ Σέργιος (Παπαστέργος), παρά την προχωρημένη ηλικία του, διατηρεί τη διαύγεια του πνεύματος και χθες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2009 εξέφρασε τα παράπονά του για την ταλαιπωρία των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες διηγούμενος μια ιστορία από το παρελθόν

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα

«ΤΟΣΥΝ: Λειτουργία και μορφές συνεργασίας με Φορείς & Τοπικούς Συλλόγους».

που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05/01/2009 και ώρα 18:00 στις πηγές Καλλιθέας.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστούν επίσης και τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθει από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν τους νέους της περιοχής μας. Την παρουσίαση της έρευνας θα ακολουθήσει πάνελ συζήτησης, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των αρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αποκλεισμένες από τα χρηματοδοτικά «εργαλεία», όπως και από το σύνολο σχεδόν των μέτρων στήριξης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, παραμ...