31 Ιουλ 2008

ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Την Κυριακή 3 Αυγούστου, το βραδάκι, έχει γλέντι στην πλατεία του χωριού με οργάνωση από τον Πολιτιστικό Οργανισμό δήμου Καλλιθέας. Το κέφι θα ανέβει στα ύψη από τους ήχους της ορχήστρας του Καφέ Σαντάν. Οσοι μπορείται, ανεβείτε στο χωριό. Είναι ωραία και το καλοκαίρι.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

Περισσότεροι από 100 κάτοικοι του χωριού συγκέντρωσαν υπογραφές και κατέθεσαν αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο για άμεση συνεδρίαση, παρουσία πολιτών ώστε να οργανωθεί ειδική ομάδα εθελοντών που θα παρεμβαίνει σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, ενώ θα ενεργεί και προοληπτικά ε δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος.
Στο κείμενο αναφέρεται ότι "να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να προσφέρει να μπορέσει να ενταχθεί σε μια εθελοντική ομάδα την οργάνωση της οποίας είναι υποχρεωμένος να δήμος να υποστηρίξει μακριά από κομματικές και πολιτικές φιλοδοξίες".
Το δημοτικό συμβούλιο έκρινε ότι το αίτημα δεν είναι επείγον και παρέπεμψε το θέμα για την συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Ο δήμος Καλλιθέας θα προχωρήσει σε οργάνωση εθελοντικής ομάδας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο δημοτικό διαμέρισμα Καλυθιών.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την ομάδα να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 5 Αυγούστου στα γραφεία του δήμου στην κυρία Μαρουλλή Κουφαδάκη".

ΜΑΣ ΒΑΡΑΕΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ


Κεραία κινητής τηλεφωνίας, στο κτίριο του ΟΤΕ, σε κεντρικό δρόμο του Φαληρακίου, ακριβώς δίπλα από σπίτια, μπαρ, καταστήματα και ξενοδοχειακές μονάδες.

Χορτάσαμε ακτινοβολία...

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος στο κέντρο του χωριού. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2008 και έτσι την επόμενη σχολική χρονιά θα μετακομίσει εκεί το δημοτικό σχολείο.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...