23 Αυγ 2008

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές του Ερμή Καλυθιών και του Απόλλωνα Καλυθιών στο σημερινό φιλικό που έληξε με 4-3 επί του Απόλλωνα.
Ο Απόλλων προηγήθηκε νωρίς (18ο) με τον Παντίδο που νίκησε στην κόντρα τον Παναγιώτη Ηλία και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα Καραγιάννη.
Στην συνέχεια ο Ερμής έπαιξε καλύτερα, πίεση ασφυκτικά και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο 3-1. Το 1-1 πέτυχε περίπου στο 30ο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Λευτέρης Μαυρομούστακος. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παπαγεωργίου εντός της μεγάλης περιοχής.
Το 2-1 υπέρ του Ερμή πέτυχε στο 35ο ο Μανέττας με κεφαλιά και ενώ είχε προηγηθεί πλασέ του Μαυρομούστακου που απέκρουσε ο Κυριάκος Κώστας.
Το 1-3 σημειώθηκε στο 40ο με κεφαλιά του Γιάννη Ζωάννου μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στην επανάληψη ο Ερμής παρουσιάστηκε πολύ κακός και δεν κατάφερε να πιέσει την εστία του Απόλλωνα.
Οι παίκτες του Απόλλωναν αρχικά στο 65ο μείωσαν σε 3-2 με κοντινό πλασέ του 14χρονου Κεπέρη που εκμεταλλεύτηκε ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα Μιχάλη Χατζηνικόλα σε εκτέλεση φάουλ.
Στο 85ο και 92ο ο νεαποκτηθείς Κυριακίδης πέτυχε δύο γκολ με εύστοχα τελειώματα απέναντι από τον τερματοφύλακα και πανηγύρισε την ανατροπή 4-3 υπέρ του Απόλλωνα.
Ο Ερμής με προπονητή τον Στάθη Φαρμακίδη έδειξε ότι θα έχει μία δυνατή 11άδα, αλλά θα έχει προβλήματα με τις επιλογές του πάγκου. Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς και τα πόδια των παικτών πιασμένα από τις σκληρές προπονήσεις όμως προβλημάτισε η αμυντική γραμμή κυρίως στην επανάληψη που ήταν... ανύπαρκτη.
Ο Απόλλων με προπονητή τον Κώστα Καμπούρη έδειξε ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή και σίγουρα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν πιέζεται από τους αντιπάλους. Τα νεαρά παιδιά διαθέτουν ταλέντα αλλά είναι άπειρα για τα δεδομένα της Α' κατηγορίας. Το 3-0 της επανάληψης οφείλεται κυρίως στην ανυπαρξία του Ερμή.
* Στην σελίδα της ΡΟΔΙΑΚΗΣ μπορεί να διαβάσει κανείς την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας. Το ξεκίνημα είναι πολύ δύσκολο για τον Ερμή και "βολικό" για τον Απόλλωνα.
Στόχος του Ερμή με τις μεταγραφές που έγιναν είναι να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία ενώ ο Απόλλων θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.
* Στο Κύπελλο η κλήρωση έβγαλε τα ζευγάρια Απόλλων - Αναγέννηση Εμπωνας και Ερμής - Ομόνοια Γενναδίου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...