23 Φεβ 2009

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ



Σήμερα το μεσήμέρι εμφανίστηκε στην πλατεία ένα φορτηγο γεμάτο κότες και ο οδηγός του το άφησε στην μέση, αδιαφορώντας για το κυκλοφοριάκό κομφούζιο. Κάποιοι καταστηματάρχες και οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν και του ζήτησαν να φύγει, αλλά αυτός τίποτα, ανένδοτος. Τελικά αφού δημιουργήθηκε τσαμπουκάς, του έβαλαν τις φωνές και ειδοποιήθηκε η δημοτική αστυνομία ο οδηγός και οι κότες έφυγαν, μετά κόπων και βασάνων, από την πλατεία.
Η κατάσταση με τα αυτοκίνητα, τους πλανόδιους έμπορους, τους ψαράδες και εκείνους που κατεβαίνουν να παίξουν χαρτιά και παρκάρουν όπου βρουν έχει γίνει ανυπόφορη.
Στην πλατεία Καλυθιών θα πρέπει να υπάρχει ΣΥΝΕΧΩΣ από το πρωί έως το βράδυ ένας δημοτικός αστυνόμος για να συμμορφώθει τους οδηγούς. Σήμερα, ακόμη και επαγγελματίας οδηγός ΤΑΞΙ (όχι Καλυθενός) παραβίασε μονόδρομο και μετά ζητούσε από οδηγό που κινούταν νόμιμα να κάνει όπισθεν.
ΑΝΑΡΧΙΑ, ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Ευθύνη έχουν και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαμαρτύρονται για την κατάσταση αλλά οι ίδιοι παρκάρουν στην πλατεία από το πρωί ως το βράδυ. Ας περπατήσουν και λικάγι παραπάνω. Ο χώρος της πλατείας θα πρέπει να είναι μόνο για στάθμευση λίγων λεπτών και όχι για παρκάρισμα ωρών.
Αν όλοι οι ιδιοκτήτες παρκάρουν αλλού τα αυτοκίνητά τους θα δουν περισσότερους να έρχονται για ψώνια στην πλατεία μας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...