19 Αυγ 2008

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 3





Παλούκια, σκουπίδια και επικίνδυνα καλώδια στην κεντρική παραλία Φαληρακίου


Την μείωση του πτητικού της προγράμματος για τη Ρόδο γνωστοποίησε η TUI με ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές, αμέσως μετά την συγχώνευση της με τον τουριστικό οργανισμό FIRST CHOICE.
Η TUI αφαιρεί από το πρόγραμμα της για την θερινή περίοδο 11 δρομολόγια προς Ρόδο και 6 για τον χειμώνα.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2



Τι είναι αυτό που αναβλύζει μπροστά από το ξενοδοχείο APOLLO BEACH; Έύχομαι να μην είναι κάποιος αγωγός που... ξεβράζει λύματα ή υπολείμματα βιολογικού στη θάλασσα.
Κάποιος παλιότερος στην παραλία μου είπε ότι είναι παλιός αγωγός από τον οποίο γέμιζε με θαλασσινό νερό η πισίνα του ξενοδοχείου και τώρα όποτε φυσάει προς το ξενοδοχείο γεμίζει...

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 1




Είναι ντους αυτά για το δήμο με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στην Ελλάδα; Αυτές είναι οι ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας;
Κεντρική παραλία Φαληρακίου, Κυριακή 17 Αυγούστου 2008.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

Ας γίνουμε συνειδητοποιημένοι πολίτες και ας τιμωρήσουμε όσους πουλάνε πανάκριβα την βενζίνη.
Σε υλοποίηση σχετικής εξαιρετικά επείγουσας εγκυκλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, που απεστάλη σήμερα στη Νομαρχία Δωδεκανήσου, καθορίζονται οι ανώτατες τιμές καυσίμων (αμόλυβδη και σούπερ αμόλυβδη) για τα νησιά του νομού μας, που ισχύουν από τις 10 το βράδυ απόψε (18/8), ως εξής:

1. Για νησιά με τουλάχιστον τρία (3) σημεία πώλησης υγρών καυσίμων (σε ευρώ):
Αμόλυβδη 1,241
Σούπερ Αμόλυβδη 1,438

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο τουλάχιστον 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 30, παρ.1 του Αγορανομικού Κώδικα (136/46), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 1, παρ. 1 του Ν. 3668/2008.
Τα πρόστιμα θα επιβάλλονται από τις υπηρεσίες Εμπορίου της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και για το υπερβάλλον από τον Νομάρχη Δωδεκανήσου.

ΜΑΣ... ΑΛΛΑΖΟΥΝ


Σήμερα στα ΝΕΑ δημοσιεύεται χάρτης που αφορά τον Καποδίστρια 2. Σύμφωνα με αυτόν στη Ρόδο είτε θα δημηιουργηθεί ένας ενιαίος δήμος, είτε δύο δήμοι (Βόρειος και Νότιος)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...