12 Ιουν 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Την φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών θα φοράει και πάλι μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Μιχάλης Κυριαζής. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος το πρωί από την ΑΕΡΑ και συμφώνησε άμεσα με τον πρόεδρο των Καλυθενών, Αντώνη Σταυρή για να επιστρέψει στην ομάδα.
Ο Κυριαζής ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε διακαώς η διοίκηση του Απόλλωνα, καθώς διαθέτει την ποιότητα που απαιτείται από τον Δημήτρη Δογιάμα, ενώ είναι και γέννημα θρέμμα Καλυθενός. Με αυτή την απόκτηση η διοίκηση του Απόλλων δείχνει πιο είναι το σχέδιο της για τις επόμενες σεζόν.
Είχε προηγηθεί και η επιστροφή του Γιώργου Κυριαζή που πέρσι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ στη Δόξα Ψίνθου.
Παράλληλα πολύ κοντά στην παραμονή του στο σωματείο βρίσκεται και ο Εριόν Μουτσοντέμι, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τις επόμενες ημέρες.
* Το απόγευμα της Τετάρτης 4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική ΓΣ του Απόλλωνα που έχει στόχο την ενίσχυση του ΔΣ με νέα πρόσωπα. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...