1 Οκτ 2008

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ



Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ερμής που τελικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Σήμερα το απόγευμα νίκησε 2-0 στην παράταση την Ομόνοια Γενναδίου με γκολ που πέτυχαν οι Μανέττας και Βασιλόπουλος.
Ο κανονικός αγώνας τελείωσε 0-0 με τον Ερμή να έχει δύο δοκάρια και αμέτρητες χαμένες κλασικές ευκαιρίες κυρίως με τον Μαυρομούστακο.
Το Σάββατο ο Ερμής θα ταξιδέψει στην Κω για τον αγώνα με τον Ανταγόρα και διοργανώνεται εκδρομή. Αναχώρηση Παρασκευή μεσημέρι και επιστροφή Σάββατο βράδυ. Κόστος συμμετοχής 60 ευρώ.

Στις φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι οι Κυριάκος Χατζηγεωργίου και Δημήτρης Δημητράς (γνωστός και ως Σαραβάκος)

Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ



Οποιος επισκεφτεί την ιστοσελίδα της οικολογικής οργάνωσης www.wwf.gr θα διαβάσει μία ολοκληρωμένη μελέτη για τις συνέπειες που προκάλεσε η καταστροφική πυρκαγια του Ιουλίου καθώς και τα μέτρα που προτείνονται για την ανακούφιση των καμένων εκτάσεων.
Δυστυχώς η ζημιά σε όλο το νησί είναι μεγάλη και δεν πρέπει να φεύγει στιγμή από το μυαλό μας. Αν δεν ληφθούν μέτρα, σε συνδιασμό με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών η Ρόδος θα κινδυνέψει τις επόμενες δεκαετίες με ερημοποίηση όπως και άλλες περιοχές της Μεσογείου.
Το γράφημα καταγράφει τις τρεις μεγάλες πυρκαγιές που κατέστρεψαν τις ομορφότερες δασικές περιοχές του νησιού τα τελευταία 20 χρόνια. Μόνο η περιοχή του Προφήτη Ηλία έχει γλιτώσει...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...