29 Οκτ 2013

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Από θαύμα γλίτωσαν το απόγευμα της Δευτέρας ένας πατέρας και το παιδί του όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο στην περιοχή του νεκροταφείου Καλυθιών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγός αυτοκινήτου που έβγαινε στον επαρχιακό δρόμο Ψίνθος-Καλυθιές από το οικόπεδο του παλιού ελαιοτριβείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος (βρισκόμενος σε εμφανή κατάσταση μέθης σύμφωνα με καταγγελίες) και κατευθύνθηκε προς το σημείο που περπατούσαν ο πατέρας με το παιδί του. Ο πατέρας αντιλήφθηκε την τρελή πορεία του οχήματος και την τελευταία στιγμή έσπρωξε και απομάκρυνε το μικρό παιδί. Ο ίδιος όμως κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο και είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόσωπό του κτύπησε στο παμπρίζ.
Μετά την, παρολίγο μοιραία, σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου που δεν τραυματίστηκε προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά τον σταμάτησαν στελέχη του Ελληνικού στρατού που εκείνη την ώρα επέστρεφαν στην μονάδα τους.
Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον κτυπημένο πατέρα (γεμάτο αίματα το πρόσωπό του)  και τον οδήγησε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του. Το παιδί σε κατάσταση σοκ, χωρίς να έχει κτυπήματα, οδηγήθηκε στην μητέρα του που διαμένει σε κοντινό σημείο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου (κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα και μένει πολλά χρόνια στις Καλυθιές) συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ"













Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...