27 Σεπ 2008

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ, ΕΧΑΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ






Διαφορετικά συναισθήματα σκόρπισαν οι δύο ομάδες των Καλυθιών στην 3η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ά' κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Ο Ερμής νίκησε στις Καλυθιές 1-0 τον Κλεάνθη με γκολ που πέτυχε στο 70ο ο Λευτέρης Μαυρομούστακος. Πρόκειται για την ιστορική πρώτη νίκη του Ερμή στην Α΄κατηγορία, απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Ό Ερμής, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και οι ποδοσφαιριστές χειροκροτήθηκαν από εκείνους που βρέθηκαν στην εξέδρα. Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ερμής έχει 3 βαθμούς και σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση αφού το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο. Το Σάββατο ο Ερμής θα ταξιδέψει στην Κω για το παιχνίδι με τον Ανταγόρα.

Ο Απόλλων έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 στα Μαριστά. Ο Ηρακλής έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και του ακυρώθηκε γκολ. Ο Απόλλων θα μπορούσε να προηγηθεί στο τέλος του 1ου ημιχρόνου αλλά ο Καραπάτζος σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση. Ο Απόλλων έπαιξε με πολλές απουσίες (Βιτσέντζος, Κιάρι, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Κώστας). Μετά από τρία παιχνίδια ο Απόλλων έχει μόνο έναν βαθμό και σίγουρα θα πρέπει να έρθει οπωσδήποτε η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδιτου Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια Γενναδίου.

Τo blog βρέθηκε στα δύο γήπεδα που αγωνίστηκαν σήμερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Καλυθιών και σας μεταφέρει στιγμιότυπα.
Στις φωτογραφίες από το γήπεδο Μαριτσών η αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους 11 δεν αγωνιζόταν πέρσι στον Απόλλωνα.
Στις εξέδρες βρέθηκε, μετά από δύο χρόνια, και ο "αρχηγός" της ομάδας Ευγένιος Καταξενός που πλέον ζει στην Αμερική.

Στο γήπεδο Καλυθιών διακρίνονται σε πρσσπάθειές τους οι Βασιλόπουλος και Δημητράς του Ερμή Καλυθιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...