3 Ιουλ 2012

ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος εις βάρος ενός 17χρονου υπηκόου Αλβανίας που φέρεται να επιχείρησε να έχει ερωτική επαφή με τη χρήση βίας με μια 11χρονη Ροδίτισσα!!
Την 1η Ιουλίου 2012 και περί ώραν 17.00 συγκεκριμένα ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές πλησίον του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία "Aquarius" και ασκώντας σωματική βία, να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθησαν οι γονείς της ανήλικης, να έλθει σε επαφή μαζί της.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και περί ώραν 18.00 παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου.Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα του καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε μόνος του με μια μπάλα. Την πέταξε στην πισίνα και μετά την ανέλαβε. Αρχισε να παίζει με έναν φίλο του και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί τους. Η ίδια αρνήθηκε αρχικώς αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό. Η ίδια αντιστάθηκε και το ανέβαζε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να της το κατεβάζει. Εβγαλε και το δικό του και η ανήλικη αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την αναγκάσει σε επαφή.
Τους εντόπισε η μητέρα της που τον χαστούκισε και τράβηξε την ανήλικη μακριά. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε.Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να την φιλήσει.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...