22 Νοε 2008

ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ





Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες μας σήμερα στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
Ο Απόλλων γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Φοίβο με 2-1, ενώ ο Ερμής ηττήθηκε στο γήπεδο Ψίνθου με 2-0 από τον Αστέρα Παστίδας.
Ο Απόλλων μπορεί να βαδίζει τον δικό του γολγοθά, αλλά σήμερα αντιμετώπισε στα ίσα τον Φοίβο Κρεμαστής και δικαιολογημένα η ομάδα μας άξιζει κάτι καλύτερο από την ήττα.
Οι παίκτες, ειδικά στο 1ο ημίχρονο είχαν πάθος και διάθεση για καλή μπάλα, αφού είχαν καλές στιγμές και κυριάρχησαν στην κυκλοφορία στο κέντρο του γηπέδου.
Ο Απόλλων προδώθηκε από τα "παιδικά" λάθη του τερματοφύλακα Κακοσαίου που σε δύο περιπτώσεις έκανε ουσιαστικά πάσα στους αντίπαλους επιθετικούς και έτσι στο 30ο ο Φοίβος βρέθηκε να προηγείται 2-0.
Ο Απόλλων πάλεψε το παιχνίδι μείωσε σε 2-1 με γκολ του Κιάρρι και στην συνέχεια βρήκε μπροστά του τον διαιτητή Γουλάρα. Σε δύο περιπτώσεις (στο 0-0 και στο 2-1) έκλεισε τα μάτια του και δεν καταλόγησε πέναλτι. Ειδικά η δεύτερη περίπτωση στο 44ο με τον τερματοφύλακα του Φοίβου να αγκαλιάζει τον Παντίδο και να μην καταλογίζεται η εσχάτη των ποινών και η κόκκινη κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρο ο Φοίβος πρόσεξε την άμυνά του, ο Απόλλων είχε κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Ο Φοίβος στο 63ο έμεινε με 10 παίκτες (αγκωνιά του Χριστοδούλου στον Παντίδο), αλλά δυστυχώς μετά από δύο λεπτά αποβλήθηκε και ο Βασιλείου του Απόλλωνα (πρόλαβε να παίξει μόλις λίγα λεπτά)για μαρκάρισμα.
Ο Απόλλων τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού ο κακός διαιτητής Γουλάρας απέβαλε στο 83ο και τον Βασίλη Βιτσέντζο για φάουλ. Ηταν φανερό ότι ο διαιτητής δεν ήθελε την ισοφάριση του Απόλλωνα.
Στο 93ο ο Κώστας Παντίδος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Καϊκα.
Αν ο Απόλλων παίξει έτσι και σε άλλα παιχνίδια θα μπορέσει να "τσιμπήσει" βαθμούς (αρκεί να μην δέχεται εύκολα γκολ).

Στο ντέρμπι της Ψίνθου ο Ερμής δεν κατάφερε να σκοράρει (έχασε κλασικές ευκαιρίες ο Δημητράς που ενώ παλεύει και δημιουργεί δεν εκτελεί στο τέλος) και μοιραία ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Αστέρα Παστίδας που πέτυχε τα γκολ στο 35ο και στο 54ο.
Ο Ερμής, δυστυχώς, δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και στεναχώρησε τους 150 "Ερμιονίστες" που βρέθηκαν στις εξέδρες της Ψίνθου και δημιούργησαν πολύ καλή εξέδρα με φωνές και συνθήματα επί 90'. Κάποια υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εκατέρωθεν είχαν να κάνουν με την ανταλλαγή μηνυμάτων στο facebook από φίλους των δύο ομάδων. Πάντως νεαροί οπαδοί του Ερμή φρόντισαν να γράψουν χθες βράδυ συνθήματα υπέρ της ομάδας στο δρόμο που οδηγεί προς την Ψίνθο.

* Οι φωτογραφίες από τις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών δείχνουν ότι δίπλα στον Απόλλωνα, δυστυχώς, έχουν μείνει λίγοι πιστοί φίλοι του. Προκαλεί τεράστια πίκρα να πηγαίνεις στο γήπεδο και να βλέπεις ότι οι όπαδοί του φιλοξενούμενων είναι περισσότεροι...

* Για το πρωτάθλημα των υποδομών Απόλλων - Φοίβος 2-1 και ΑΕΡΑ - Ερμής 10-0

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...