24 Φεβ 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Νέα εποχή για τη γυναικεία ομάδα του Σταυρού Καλυθιών. Με νέες παίκτριες βαδίζει ξανά προς τις επιτυχίες και στόχος είναι να βρεθεί στις υψηλές θέσεις του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα στο blog του συλλόγου

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ








Για ακόμη μία χρονιά φάνηκε ότι το κέφι και η ευρηματικότητα είναι στο αίμα των νέων παιδιών του χωριού μας. Το Σαββατοκύριακο τα ακούραστα μέλη του ΦΑΡΟΥ διοργάνωσαν κυνήγι θησαυρού τόσο για μικρά παιδιά όσο και για ενήλικες.
 Περισσότερα από 500 άτομα συμμετείχαν στις ομάδες και γέλασαν με τη ψυχή τους. Φέτος δεν υπήρχαν γκρίνιες στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τα παιχνίδια προσεφέραν άφθονη ικανοποίηση σε παίκτες και θεατές.
Την Κυριακή ο καλός καιρός βοήθησε ώστε για 8 ώρες το χωριό να περνάει υπέροχα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.
 Επόμενο ραντεβού την προσεχή Κυριακή στην παρέλαση των αρμάτων!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον ακούραστο και πανταχού παρών Στέργο Σαββούλη

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Απόλλων δεν μπόρεσε να δώσει χαρά στους φίλους του αφού αναδείχθηκε, στις Καλυθιές, ισόπαλος 0-0 με τον Διαγόρα Βατίου. Το συγκρότημα του Κώστα Καμπούρη έχει να νικήσει από τις 18 Ιανουαρίου όταν επικράτησε εκτός έδρας 1-0 των Ιππότών. Από τότε γνώρισε ήττες από Αντίμαχο (στις Καλυθιές), Διαγόρα, Κλεάνθη, ΑΕΡΑ (εκτός έδρας) ενώ παραχώρησε εντός έδρας δύο λευκές ισοπαλίες (σε Ευαγόρα, Διαγόρα Βατίου). Χαρακτηριστικό των κακών εμφανίσεων είναι ότι ο Απόλλων για έξι συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει σκοράρει. 540 αγωνιστικά λεπτά χωρίς οι παίκτες του να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.
Δικαιολογίες υπάρχουν αφού η ομάδα "πληγώθηκε" από τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών (Σιέχ, Σταυρής, Φυλακούρης, Χατζηγεωργίου), από την τιμωρία του Μαυρομούστακου και την απουσία Δημητρά σε κάποια παιχνίδια. Ο Απόλλων έχασε την αγωνιστική του συνοχή που τον είχε φέρει μέχρι την 2η θέση του 1ου ομίλου αφού είχε ως βασικό κορμό παίκτες της εφηβικής ομάδας. Πλέον η ομάδα κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ μια και ο Κλεάνθης πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς.
Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές κάνει πορεία υποβιβασμού αλλά ευτυχώς υπάρχει το βαθμολόγικό κέρδος του φοβερού πρώτου γύρου.
Οι νεαροί παίκτες παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους κάτι που θα τους βοηθήσει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια αλλά δεν παύει να υπάρχει προβληματισμός αφού η παρουσία τους δεν ξεπερνά την μετριότητα. Τα μικρά παιδιά δείχνουν ότι δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε επίπεδο ανδρικών ομάδων.

* Την Παρασκευή ο Απόλλων έκοψε τη βασιλόπιτά του με πρωταγωνιστές τα παιδιά των ακαδημιών που έδωσαν δυναμικό παρών.




ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...