24 Ιαν 2010

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ



Πράγματα και θαύματα έγιναν σήμερα στο παιχνίδι Ερμής-ΑΟ Δικαίου 1-2. Μέχρι το 90' όλα κυλούσαν ήρεμα, η ομάδα της Κω ήταν σαφώς ανώτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει άνετη νίκη. Μέχρι το 90' μόνο ο προκλητικός τερματοφύλακας του Δικαίου συγκέντρωνε τις ύβρεις των φιλάθλων.
Μετά όμως έγινε χαμός.
Στις καθυστερήσεις ο Μιχ. Κυριαζής με έξυπνο τρόπο κέρδισε την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου αμυντικού (οι δύο παίκτες ήταν πρόσωπο με πρόσωπο και ο Κυριαζής έπεσε στο έδαφος).
Ακολούθησε ένταση και αντί να δείξει ο διαιτητής την κόκκινη κάρτα και να συνεχιστεί το παιχνίδι, βρέθηκε ένας "χούλιγκαν" και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να φωνάζουν.
Από τα αποδυτήρια έτρεξε στο γήπεδο και ως "χούλιγκαν" κτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος και οι διαιτητές (Πατσιόπουλος-Φουκάρας-Κασιώτης) αποχώρησαν στ' αποδυτήρια. Φεύγοντας ο 1ος βοηθός Φουκάρας έβρισε φιλάθλους που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του Ερμή. Οταν οι διαιτητές έφτασαν στ' αποδυτήρια παράγοντας του Ερμή έκανε έντονες παρατηρήσεις στον προκλητικό επόπτη και λίγο έλειψε να σημειωθεί σύρραξη. Τελικά οι διαιτητές μπήκαν στ' αποδυτήρια και οι παράγοντες του Ερμή κάλεσαν την αστυνομία για να υποβάλλουν μήνυση στο Φουκάρα. Μετά από 15' διακοπή το διαιτητικό τρίο επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και απέβαλλε τον αμυντικό του ΑΟ Δικαίου. Οι διαιτητές αναζήτησαν τον παίκτη του Ερμή που κτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αυτός είχε φύγει από το γήπεδο. Μετά από 2 λεπτά αγώνα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.
Στ' αποδυτήρια ο 1ος βοηθός ζήτησε δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του, ενώ οι παράγοντες του Ερμή ζητούσαν εξηγήσεις από τον διαιτητή Πατσιόπουλο γιατί έγραψε το νούμερο 7 ως αυτόν που κτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (μεταξύ μας δεν έγραψε κάτι ψέμα).
Η αποστολή του ΑΟ Δικαίου και οι διαιτητές αποχώρησαν με μία ώρα καθυστέρηση χωρίς άλλα παρατράγουδα με κάποια "γαλλικά" να ακούγονται εναντίον του τερματοφύλακα Λουτριώτη (υπάρχουν μαρτυρίες ότι έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα) και του προκλητικού βοηθού Φουκάρα.
* Επειδή όλοι, δικαιολογημένα τα βάλαμε με τον επόπτη που έβρισε, πρέπει να τα βάλουμε με τα δικά μας παιδιά που επίσης παράγουν βία. Δεν μπορεί οι ηθικοί κανόνες του ποδοσφαίρου να ισχύουν μόνο για τους άλλους. Οπως γράφει πάνω το εισιτήριο του Ερμή ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Δεν μπορεί όσοι απαρτίζουν μία ομάδα (διοίκηση, ποδοσφαιριστές) να συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν της εξέδρας. Και όταν κάποιος κάνει λάθος πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Οχι να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την κάλυψή του. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...