19 Φεβ 2013

ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ



Αρκετός κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος Καλυθιών και παρακολούθησε τους αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα του Σταυρού Καλυθιών με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Στατιού. Οι αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο ρινγκ προσέφεραν θέαμα και οι αθλητές από Ρόδο, Καλυθιές, Αφάντου και Ιαλυσό κέρδισαν θερμό χειροκρότημα.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΟΚΟΥΖΗΣ

Με ποσοστό που ξεπερνά το 90% ο Τάκης Τοκούζης κυριάρχησε για άλλη μία φορά στις εκλογές του Συλλόγου Οικογενειακών Καταλυμμάτων Νήσου Ρόδου που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή στο Φαληράκι.
Ψήφισαν 119 μέλη του συλλόγου και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Τάκης Τοκούζης 111
Γιώργος Τοκούζης 67
Ελευθέριος Σαββιού 59
Γιάννης Αγγελινιός 59
Σταμάτης Δικησσίδης 54
Στέργος Αργυρού 45
Στέργος Κώστας 43
Γιώργος Σαρίκας 41
Στέφανος Γρηγορίου 39
Νίκος Παπαγεωργίου 35
Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν: Βασίλης Σαράντης 76, Κυριάκος Κώστας 71 και Σάββας Μανιάς 65.

ΑΥΡΙΟ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεκδικήσει αύριο ο Απόλλων Καλυθιών στο γήπεδο Ιαλυσού. Ο ημιτελικός Ιάλυσος - Απόλλων θα ξεκινήσει στις 2.00 μ.μ. και με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Οι διοικήσεις του Ιάλυσου και του Απόλλωνα από κοινού μιλάνε για έναν αγώνα-γιορτή και υπόσχονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να κυλήσουν όλα ήρεμα και να μην υπάρχουν τα... παρατράγουδα του παρελθόντος όταν ο Ιάλυσος αγωνιζόταν με το όνομα Αναγέννηση Ρόδου.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καμπούρης αγωνιά για τον τερματοφύλακα Μιχάλη χατζηνικόλα που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί το πρόβλημα θα είναι τεράστιο αφού οι υπόλοιποι τερματοφύλακες είναι άπειροι για τέτοιο παιχνίδι. Επιπλέον ο Γιώργος Κουφάλης δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και ο Κώστας Παπαγεωργίου βρίσκεται εκτός Ρόδου σε μαθητική εκδρομή.

ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ


Το χορευτικό εργαστήρι Καλυθιών Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, υπό την επιμέλεια της Μαρίας Γιορδαμνή ξεκινάει ειδικό τμήμα για παλιούς χορευτές. Σκοπός του τμήματος είναι οι παλιοί χορευτές να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους. "Για να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί" είναι το σύνθημα.
Τα μαθήματα χορού θα διεξάγονται κάθε Τρίτη από τις 7.00 μ..μ έως τις 8.00 μ.μ. με αρχή την προσεχή Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλιάς κοινότητας Καλυθιών.

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!









Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ οργάνωσε μουσική βραδιά για την διασκέδαση των ηλικιωμένων του χωριού. Η βραδιά και φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου κοινοτάρχη Καλυθιών Σταύρου Πολυχρόνη. Τα μέλη του ΦΑΡΟΥ έγιναν μία παρέα με τους συνταξιούχους και χόρεψαν για αρκετές ώρες με το κέφι να φουντώνει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...