4 Ιουν 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΚΑΙ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ







Η φετινή γιορτή των μικρών παιδιών του 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου Καλυθιών έκλεψε την παράσταση αφού οργανώθηκε ένας γάμος, με γαμπρό-νύφη-προσκλητήρια-μελεκούνια-πεθερικά-καλεσμένους-μουσική-χορούς-φαγητά.
Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν τέλεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία.
Πριν το γάμο, οι τιμήθηκε η κυρία Εφη Κατσούδα-Μοσχή που συνταξιοδοτείται και αποχωρεί από το νηπιαγωγείο μας. Με συγκίνηση η κυρία Εφη θυμήθηκε ότι πριν 30 χρόνια ήρθε στο νησί μας και τελικά το αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ.
Η κυρία Εφή για πάρα πολλά χρόνια ήταν διευθύντρια στο νηπιαγωγείο Καλυθιών και τα όσα παιδιά πέρασαν από τα χέρια της, αλλά και οι γονείς, κυριολεκτικά τη λάτρευαν.
Καλη ξεκούραση κυρία Εφη

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ



Την Τετάρτη έγινε η γιορτή του ολοήμερου νηπιαγωγείου Καλυθιών που βρίσκεται δίπλα από το γυμνάσιο. Πέρα από τα σκετς των παιδιών και την έξυπνη τελετή αποφοίτησης, μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην κυρία Ελένη Τζαχρίστα-Μάστορα που συνταξιοδοτήθηκε και αποχαιρετά την ενεργή εκπαιδευτική κοινότητα. Η αγαπημένη μας νηπιαγωγός υπηρέτησε το χωριό μας για 32 χρόνια (από το 1978 μέχρι το 2009)και από τα χέρια της περάσαν εκατοντάδες Καλυθενοί και Καλυθενές στα πρώτα τους σχολικά βήματα.
Καλή ξεκούραση κυρία Ελένη, σ' ευχαριστούμε ΠΟΛΥ οι γονείς και οι μαθητές σου!!!

ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ





Για να διαβάσετε την επιστολή ιδιοκτητών παραλιακών ακινήτων στον πρωθυπουργό, κάντε κλικ πάνω στις τρεις σελίδες για να μεγαλώσουν

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...