10 Σεπ 2009

ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ





Η ΕΜΥ ανακοίνωσε ακραίες καιρικές συνθήκες για τις επόμενες ημέρες με καταιγίδες για την περιοχή μας. Και όμως το κεντρικό κράτος (ΥΠΕΧΩΔΕ) αδιαφορεί και οδηγεί ανθρώπους και περιουσίες σε τεράστιο κίνδυνο.
Ο ποταμός Ποτός που ξεκινάει από τα βουνά των Καλυθιών και καταλήγει στην παραλία Τραουνού έχει μπαζωθεί στο ύψος του γεφυριού της Ρόδου - Λίνδου 500 μέτρα πριν το Γκολφ Αφάντου.
Κάτω από το γεφύρι έχουν τοποθετηθεί τόνοι από μπάζα στα πλαίσια εργασιών διαπλάτυνσης της Ε.Ο. και δεν υπάρχει, ούτε μία μικρή, διαφυγή για το νερό της βροχής.
Το θέμα είναι τεράστιο αφού ο συγκεκριμένος ποταμός κατεβάζει μεγάλες ποσότητες νερού και πριν 15 χρόνια πνίγηκαν 3 στρατιωτικοί που είχαν εγκλωβιστεί σε στρατιωτικό όχημα.
Κάτι πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ!

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΩΤΡΙΛΛΗ




Ο ιατρός ουρολόγος κ. Θωμάς Σωτρίλλης ανακοίνωσε, σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Καλλιθέας. Ο κ. Σωτρίλλης δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, είπε όμως ότι υπάρχει ένας πυρήνας ατόμων που υποστηρίζουν την κίνη΄ση και σύντομα αυτός ο πυρήνας θα γίνει μεγαλύτερος, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή κανενός. Ο κ. Σωτρίλλης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα από πολιτικό κόμμα.
Τέλος σημείωσε ότι τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι θέσεις της κίνησης για όλα τα θέματα που αφορούν το δήμο Καλλιθέας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...