17 Ιουλ 2008

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΗ - ΠΑΟΚ

"ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς", λέει η λαϊκη παροιμία και ο... νέος πρωταγωνιστής του Καλυθενού ποδοσφαίρου Ερμής προχώρησε σε μία μεγάλη συμφωνία.
Η παρακάτω ανακοίνωση βγήκε από την ΠΑΕ - ΠΑΟΚ:

Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης football prints, ανακοινώνεται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ακαδημία ποδοσφαίρου, Α. Ο. Ερμής Καλυθιών.
Η Ακαδημία Ερμής Καλυθιών ενεργοποιεί και αναπτύσσει το ποδόσφαιρο από το 1993 στο νομό Δωδεκανήσου και τεχνικός διευθυντής είναι ο κύριος Σταυρής Ελευθέριος.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στις Καλυθιές και επιθεώρησε τα γήπεδα εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι επισημοποιήθηκε η συνεργασία.

Και μια και γράφουμε για ποδόσφαιρο σήμερα στην ΡΟΔΙΑΚΗ υπήρχε αναφορά στις εκλογές που έγιναν στον Απόλλων Καλυθιών στις 17 Ιουλίου 1958, πριν από 50 χρόνια. Γράφει η εφημερίδα: "Γενόμενων αρχαιρεσιών του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλυθιών, εξελέγησαν πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης, αντιπρόεδρος Αναστάσιος Χατζηγεωργίου, Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Κιόττος, ταμίας Λευτέρης Παπαελευθερίου, σύμβουλοι Κωνσταντίνας Αργύρας και Στέργος Ιατρού".

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...